Παρτσαλάκης: «Ο Γιώργος σας χαιρετά, πάω στο σπίτι μου στην Κρήτη απλά να ζήσω κι εγώ ήρεμα όσο μου μένει» (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, αλλά και το πάθος που είχε παλιά με τον τζόγο.

«Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι», είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφορικά με τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς.

«Έχω δυο παιδιά τα οποία είναι 23 και 33 ετών. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά τους. Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου… Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό στην πατρίδα μου» ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός μίλησε για τον τζόγο στον οποίο είχε εθιστεί για ένα διάστημα λέγοντας πως: «χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο».

Όσο για τη συνειδητή απόφαση που έχει πάρει, να επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη και να ασχοληθεί με τα κτήματά του όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στην «Γη της Ελιάς», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Όταν τελειώσει η εργασία μου εδώ, ο Γιώργος σας χαιρετά και κατεβαίνει στο σπίτι του στην Κρήτη εκεί όπου γεννήθηκε. Το σπίτι του πατερούλη του και θα βρίσκεται εκεί στον μπαξέ του. Όχι να μονάσω και τέτοια τρελά και παλαβά, απλά να ζήσω κι εγώ ήρεμα και χαλαρά όσο μου μένει» είπε ο ηθοποιός.