Αυτός είναι ο άντρας με τον οποίο η Φαίη Σκορδά ΞΕΠΕΡΝΑ το χωρισμό της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η είδηση του διαζυγίου της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Με δάκρυα στα μάτια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στο διαζύγιό της, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

«Είναι μια κατάσταση δύσκολη, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι και να μην απαντήσω σε όλα τα μηνύματα. Θέλω να πω ότι τα παιδιά είναι πάνω από όλα, έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που θα μας ενώνουν μια ζωή, πρέπει να είμαστε δυνατοί. Έλεγα στην αρχή της σεζόν ευτυχώς θα πάω στην εκπομπή, παίρνω πολλή αγάπη και καταλαβαίνω ότι θέλετε να είστε δίπλα μου, μακάρι να μπορούσα να είμαι κι εγώ κοντά σας στις δύσκολες στιγμές - και να σας κρατούσα το χέρι. Το σημαντικό είναι να είμαστε γεροί και να είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Ήταν μια απόφαση ζωής που την πήραμε από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό. Το καταλαβαίνετε αυτό. Δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι το χρόνο της εκπομπής και να ανοίγουμε άλλα θέματα. Είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Προχωράς, πάνω από όλα με ψυχραιμία και λογική. Προχωράμε».

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του, να βρήκε το κουράγιο να βγει με φίλους του, όμως η Φαίη ακολουθεί μια άλλη τακτική.

Βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι τους, στη Βούλα, θέλοντας να κοπάσει - όσο γίνεται - ο θόρυβος του διαζυγίου και έχοντας αφοσιωθεί στους δυο γιους της. Δίπλα της είναι και οι γονείς της που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. Όμως δεν είναι οι μόνοι...

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της Φαίης είναι ένας άντρας που του έχει τυφλή εμπιστοσύνη και δεν είναι άλλος από τον αδελφό της, Νότη, ο οποίος όχι μόνο δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του, αλλά τη συμβουλεύει και τη στηρίζει συνεχώς, έτσι ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία.

Πηγή: newsbomb