Λιάγκας-Σκορδά. Το ρήγμα… και η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον χωρισμό πίσω από την κοινή δήλωση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα γράφαμε απο τον Γενάρη. Επανήλθαμε και το καλοκαίρι. Και το γράφαμε πρώτοι με σεβασμό απέναντι στα δυο παιδιά τους. Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα. Πίσω απο τις γραμμές του ρεπορτάζ της Real. Πίσω και μακριά απο κάθε κιτρινιά. Άλλωστε αυτό που συνέβη στον Γιώργο και στην Φαίη μπορεί αύριο μεθαύριο να συμβεί στον οποιονδήποτε. Όσο ερωτευμένος και καλά να είναι. Όσα παιδιά και να έχει.

Η ιστορία ξεκινάει απο τον Γενάρη του 2016. Τότε έρχεται η μεγάλη κρίση στον γάμο τους. ΟΧΙ. Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Ούτε απο την μία ούτε απο την άλλη πλευρά. Υπήρχε μια καθημερινότητα και μια αγωνία που καθόταν βαριά. Κυρίως στην διαχείρισή της. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να είναι τόσες ώρες μαζί. Ακόμη και στα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Οι πληροφορίες τότε ήθελαν τους δυο να κρατούν την μπάλα χαμηλά και να ανακινούν το θέμα το καλοκαίρι. Μετα το τέλος της σεζόν. Δεν ήθελαν να επηρεάστουν τόσο οι σχέσεις στην δουλειά αλλά κυρίως απέναντι στα παιδιά τους και τέλος απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό. Η διαχείριση μια τηλεοπτικής κρίσης μπορεί να φάνταζε παιχνιδάκι για τον Λιάγκα αλλά για την Σκορδά ήταν πολύ δύσκολη. Οι αιτίες του χωρισμού; Πολλές. Κυρίως όμως η πίεση που δεχόταν ο Λιάγκας απο την Φαίη στο κομμάτι της δουλειάς. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ανασφάλεια, ανικανότητα διαφωνίες, ρήγμα… ΤΕΛΟΣ

Η επιλογή του Λιάγκα να φύγει απο το πρωϊνό φέτος είχε σαφως να κάνει και με τον χωρισμό τους στην ζωή. Ωστόσο-και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε-ήταν δίπλα στην μάνα των παιδιών του όλο το καλοκαίρι και ήταν αυτός που μιλούσε με νέους και παλιούς συνεργάτες για το στήσιμο της εκπομπής. Γνωρίζοντας πώς αυτή η απόφαση του θα θωράκιζε την Φαίη και δεν θα την άφηνε μόνη της να παλεύει με την πάρτη της και με τα θηρία της τηλεοπτικής πιάτσας.

Το καλοκαίρι πέρασε και οι δυο τους αποφάσισαν να μεταφέρουν την ανακοίνωση-κοινή δήλωση με την αρχή της σεζόν. Κι αυτό διότι τους ενδιέφερε πρωτίστως να γίνει σαφές το τηλεοπτικό διαζύγιό τους…να ξεκινήσει η Φαίη μόνη την εκπομπή… να πάει καλά και μετά να βγούν και να πούν τα «δικά τους». Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα πέρα απο τα διαδικαστικά τoυ χωρισμού συμβουλευόταν και οι δυο, δικήγόρους αλλά και επικοινωνιολόγους για τον τρόπο που θα «εβγαινε η αλήθεια τους στα media». Και επέλεξαν να το κάνουν σε μια εφημερίδα που ήξεραν απο την αρχή ότι θα τους «προστατευε» και οι συντάκτες της δεν θα ολίσθαιναν σε κίτρινα μονοπάτια.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου του 2010, ενώ μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιάννη που γεννήθηκε στις 19 Απριλίου του 2011 και τον Δημήτρη που γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 2014.

Πηγή: nassosblog