Αυτή με παχάκια, αυτός ωραίος και φέτες: Aυτό το ζευγάρι στέλνει ένα δυνατό μήνυμα


Η φωτογράφος γάμων Τζένα Κούτσερ καταλαβαίνει πως ο σύζυγός της είναι ο άνδρας των ονείρων πολλών γυναικών.

Η 29χρονη Τζένα είναι παντρεμένη με τον προπονητή Ντρού Κούτσερ, του οποίου η σωματική διάπλαση δικαίως του αποδίδει τον όρο «Mr. Pack» και έχει πάνω από 17.000 οπαδούς στο Instagram.

Η κοπέλα που περιγράφει τον εαυτό της ως κορίτσι με «καμπύλες» μιλά για το πώς το να είναι παντρεμένη με τον κύριο «φέτες» έχει επηρεάσει την άποψή της για το σώμα της σε μια ανάρτηση στο Instagram, κλείνοντας έτσι πολλά στόματα.

«Μια φορά κάποιος μου έστειλε μήνυμα για να μου πει πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κατάφερα να βρω έναν τόσο όμορφο άνδρα. Για να είμαι ειλικρινής, αιφνιδιάστηκα με αυτό» έγραψε στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher)

«Μέρος της ανασφάλειας μου με το σώμα μου έχει προκύψει από το γεγονός ότι είμαι παντρεμένη με τον ίδιο τον Mr 6 Pack. Γιατί εγώ, ένα κορίτσι με καμπύλες, να έχω έναν τέτοιο άνδρα; Νιώθω ανάξια και όταν γράφω στο μυαλό μου κείμενα επειδή δεν είμαι λεπτή, δεν μου αξίζει».

Στη συνέχεια επαινεί τον άντρα της για τον τρόπο που την κάνει να νιώσει για το σώμα της.

«Αυτός ο άνδρας έχει αγκαλιάσει κάθε καμπύλη, κάθε λακκάκι, κάθε κιλό και κάθε σπυράκι τα τελευταία δέκα χρόνια και πάντα μου υπενθύμιζε πως είμαι όμορφη ακόμη κι όταν αυτά που σκέφτομαι δεν λένε κάτι τέτοιο (ή όταν δεν έχω κάνει μπάνιο για μέρες)» γράφει.

«Οπότε ναι, οι μηροί μου ακουμπούν μεταξύ τους, τα μπράτσα μου είναι μεγάλα, η κοιλιά μου δεν είναι επίπεδη, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα σε μένα για να αγαπήσει και επέλεξα αυτό τον άνδρα γιατί μπορούσε να τα διαχειριστεί όλα αυτά (και ακόμη περισσότερα!). Είμαι πολύ περισσότερα πράγματα από το σώμα μου, το ίδιο κι εκείνος, το ίδιο κι εσύ».

Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει πάνω από 41.000 likes και έχει προσελκύσει πάνω από 2.000 σχόλια.

«Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ» έγραψε κάποια. «Τα λόγια σου μοιάζουν τόσο αληθινά, είμαι θύμα της ανασφάλειας του σώματος και της ανάξιας αίσθησης πως δεν μπορεί να με αγαπήσει κανείς, αλλά η ανάρτησή σου ήταν στην πραγματικότητα σαν ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Σε ευχαριστώ που μου θύμισες ότι είμαι πολλά περισσότερα από ένα μέγεθος» έγραψε κάποιος άλλος.

Η Τζένα που πέρασε δύο αποβολές μέσα σε δύο χρόνια, δήλωσε στο Yahoo Lifestyle: «Έχω αγωνιστεί όλη μου τη ζωή για να αγαπήσω το σώμα μου, κάτι που ξεκίνησε από νεαρή ηλικία». Λέει ότι έχει λάβει πολλά προσωπικά μηνύματα από άλλες γυναίκες που αισθάνονται ανασφαλής που είναι παντρεμένες με έναν όμορφο άνδρα και παραδέχεται πως μερικές φορές είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον που διαθέτει ένα τόσο όμορφο σώμα.