Σάλος με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα κατά της Παναγίας – Του κάνει μήνυση η Eκκλησία


Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο έκανε μια ανάρτηση με μια μετανάστρια να κρατάει στην αγκαλιά της ένα μωρό, ταυτίζοντάς τη με την Παναγία. “Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει” γράφει ο προεδρος του ΣΕΗ.

Η δημοσίευση του προέδρου του ΣΕΗ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον ιστότοπο ekklisiaonline.gr, που ασχολείται με εκκλησιαστικά θέματα, να ανακοινώνει οτι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε σε ανάρτησή του στο:
“Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρεπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγια είναι;”

Για την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, το ekklisiaonline αναφέρει: “Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα”.

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα: