Γιάννης Μποστατζόγλου: «Εχουµε αφεθεί πια, δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχουν αξίες»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Τι νόηµα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι µαλάκας» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός 

Καταπέλτης ήταν ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μποστατζόγλου ο οποίος άφησε αιχμές για τις πολιτικές πρακτικές της κυβέρνησης.

«Πλέον υπάρχει µεγάλη ευτέλεια, µεγάλη διαολιά, έχουν αλλάξει τα πράγµατα. Το ότι δηλώνει δηµόσιο πρόσωπο και δηµοσιογράφος ο Φουρθιώτης ξεπερνάει την όποια καλλιτεχνική µου αντίληψη περί χάους. Πάντα γίνονταν µαλακίες, αλλά όχι σε αυτό τον βαθµό» δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Εχουµε αφεθεί πια, δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχουν αξίες. ∆εν το λέω χριστιανογεροντικά, αλλά, ρε παιδί µου, πρέπει να σέβεσαι τον άλλο, να λες δεν τον πειράζω αν δεν µε πειράξει. ∆εν έχει κρατήµατα πια ο κόσµος. Ολα ξεκινάν από την παιδεία, αυτή σου διαµορφώνει µια ηθική, µια αισθητική. Ας µην το κάνουµε νοµενκλατουρίστικο» είπε μιλώντας στην Documento.gr.

Μάλιστα «φωτογραφίζοντας» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιάννης Μποστατζόγλου έθεσε το εξής ερώτημα: «∆εν λέω να γίνεις διανοούµενος. Βλέπεις έναν λαϊκό άνθρωπο και σέβεται και φτιάχνει το σπιτάκι του και είναι µερακλής. Αυτός είναι ο καλός καγαθός κατ’ εµέ. Τι νόηµα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι µαλάκας και να περιφέρεις τον κυνισµό και την αναλγησία σου;», δήλωσε, μεταξύ άλλων, με νόημα σε συνέντευξή του στο Documento