Θέμης Αδαμαντίδης: Η απίστευτη ατάκα στους δημοσιογράφους


Τη Δευτέρα θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο – «Μια χαρά αισθάνομαι. Τη Δευτέρα θα έχετε νέα», είπε ο τραγουδιστής φεύγοντας

Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη που συνελήφθη χθες έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα.

«Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μια χαρά αισθάνομαι. Τη Δευτέρα θα έχετε νέα, είναι ότι καλύτερο τι να πούμε τώρα», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης εξερχόμενος από τα δικαστήρια.

Μέχρι τότε, το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει ελεύθερος ο καλλιτέχνης με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Ο τραγουδιστής κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχε ειρωνική διάθεση απέναντι στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και τους είπε: «Βρε καλώς τα παιδάκια. Τι κάνετε παιδιά καλά είστε;».

Ενώ όταν τον ρώτησαν πως πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια, ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε διατηρώντας το ειρωνικό ύφος: «Όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο. Πηγαίνετε σπίτι τώρα».