Σταμάτης Γονίδης: «Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι, ενώ ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια»


Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και εξέφρασε, μεταξύ άλλων την απορία του σχετικά με την απαγόρευση για τα πλαστικά καλαμάκια.

«Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο αυτό; Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία. Ο παππούς μου μού είχε ευχηθεί να έχω την αγάπη του κόσμου και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο από όλα. Και εγώ αγαπάω τον κόσμο. Δεν κατακρίνω ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο να δω. Όλα έγιναν στην καριέρα μου χωρίς να τα προσχεδιάσω. Όταν έφτιαξα το πρώτο μου σπίτι είπα, “δικό μου είναι αυτό;”», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον πρόσφατο καβγά στα MAD VMA, ο Γονίδης τόνισε ότι: «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας». Τέλος, μίλησε για την επόμενη συνεργασία! «Θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παππούς 89 ετών χορεύει με την εγγονή του στη Σχοινούσα και γίνεται viral

Σοκ για την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα: «Γαμ…» – «Κλείστε παιδιά, κλείστε»