Συγκινητικό βίντεο: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά σε κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κι ενώ πριν από λίγες ημέρες είδαμε σκηνές ντροπής να εκτυλίσσονται στην διοργάνωση των βραβείων MAD με τον Snik και τον Light να παίζουν ξύλο, σε κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας, στην Πάτρα έλαβε χώρα ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο που αποκαλύπτει το μεγαλείο της μουσικής.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media βίντεο από τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Πάτρα, με τον ερμηνευτή να τραγουδάει το «Όσα νιώθω για σένα» σε ένα κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάλεσε το μικρό κορίτσι να έρθει στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί ολόκληρο το κομμάτι.

«Argiros Konstantinos, για τη χαρά και μόνο που πρόσφερες απλόχερα σε αυτό το παιδί, πραγματικά υποκλίνομαι! Το πιο όμορφο βίντεο που παρακολούθησα τον τελευταίο καιρό!», αναφέρει ο χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο.

Σε κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας 2 υποτιθέμενοι καλλιτέχνες (?), δύο υποτιθέμενοι τραγουδιστές (?),δύο υποτίθεται άνθρωποι(?) ,δύο απολύτως ΤΙΠΟΤΑ πλακώνονται στο ξύλο! Ας τους αφανίσουμε από προσώπου «μουσικής γης» και ας κρατήσουμε μονάχα τα συναισθήματα αγάπης και συγκίνησης που μας δημιουργεί το συγκεκριμένο βίντεο!» καταλήγει.

@kuriakopoulou.kuriaki_♬ πρωτότυπος ήχος - •k-u-r-I-a-k-I •