Μύρωνας Στρατής – Μαίρη Συνατσάκη: ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ! Πού τους συνέλαβε η κάμερα;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί να έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια που έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους και εκείνη να δηλώνει δημόσια ότι έχει βρει άλλη αγκαλιά, αλλά όπως φαίνεται η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής δεν έχουν κάτι να χωρίσουν.

Το πρώην ζευγάρι όχι μόνο παρακολούθησε από κοινού την πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Ως την άκρη της κλωστής» στον πολυχώρο Αθηναίς, αλλά και δηλώσεις ο ένας για τον άλλο.

«Τυχαίνει τα παιδιά να είναι κοινοί μας φίλοι και συναντηθήκαμε εδώ», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Με τη Μαίρη ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα αγαπημένοι. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Και η παρουσιάστρια (πλέον) του Alpha, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της:

«Πάντα καλά ήτανε. Τυχαίνει να βρεθούμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις γιατί είμαστε συνονοί. Έχουμε βαφτίσει τον Κωστή, το γιο της Ράνιας Θρασκιά, οπότε βρισκόμαστε πάρα πολύ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κωστή. Αλλά γενικά έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και επικοινωνία, που μας το επιτρέπει. Δεν είναι ότι είμαστε στα τηλέφωνα και ρωτάμε κάθε τρεις και λίγο, γιατί έχουμε ο καθένας άλλα προγράμματα και άλλες ζωές σε αυτή τη φάση».