Στέλλα Σαμνιώτη για το περιστατικό με τον ταξιτζή: «Είμαι σοκαρισμένη! Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου»


Μήνυση υπέβαλε σε βάρος της Στέλλας Σαμνιώτη ένας οδηγός ταξί, επειδή ανάρτησε ένα βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok, το οποίο όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, τον εξέθετε.

Το μοντέλο που είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM, μιλώντας στην Espresso, εξήγησε τη δική της εκδοχή σχετικά με την υπόθεση τονίζοντας πως δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν.

Για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση σχετικά με τις αλληλομηνύσεις που έχουν γίνει με τον οδηγό ταξί, μίλησε το νεαρό μοντέλο στην εκπομπή «Πρωινό» και περιέγραψε λεπτομερώς τι συνέβη πραγματικά μεταξύ τους.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι σοκαρισμένη από χθες που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία μετά από έναν μήνα. Η διαδρομή με τον ταξιτζή ήταν μία πολύ μικρή απόσταση που όπου κι αν με άφηνε τα χρήματα που θα έπαιρνε, ήταν ίδια. Αντί να με αφήσει εκεί που είχα βάλει στο GPS του είπα να κάνει αριστερά στο τάδε στενό και να με αφήσει εκεί. Από την αρχή ήταν τσιτωμένος και μου μίλησε λίγο απότομα.

Σταματάει το αμάξι εκεί που του είπα, τον ρώτησα αν μπορεί να με περιμένει για να με γυρίσει σπίτι μου. Μόλις το είπα αυτό, άρχισε να φωνάζει, έβγαλε τη μάσκα του, μιλούσε άσχημα, έλεγε και ποια είσαι εσύ που θα μου πεις που θα σε αφήσω και, επειδή φώναζε, άνοιξα την πόρτα, του είπα με όμορφο τρόπο ότι θα καλέσω την αστυνομία.

Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου και βγήκα και εγώ ταυτόχρονα από το αμάξι και πήδηξα ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή ήταν που τράβηξα και το βίντεο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με το που έγινε το περιστατικό, εγώ πήρα τηλέφωνο το 100. Δηλαδή η κλήση έχει διαγραφεί. Μου ήρθε εξώδικο πριν από μία εβδομάδα που μου έλεγε πως εντός 3 ημερών να διαγράψω το βίντεο. Οκ να το σβήσω, αλλά το να ζητήσω εγώ δημόσια συγγνώμη; Για ποιο πράγμα; Για το ότι μου επιτέθηκε. Φοβάμαι πάρα πολύ κι εγώ και η οικογένειά μου που αυτός ο άνθρωπος ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού μου».

Πηγή: newsbreak.gr