Βαλάντης: Εκτός εαυτού με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – «Ντροπή σου ρε, αντί να κάνετε ένα μνήμα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαΐου, έγινε γνωστό μέσα από τη σελίδα «Μένουμε Ζωγράφου» στο Facebook, ότι έγινε η εκταφή του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά, με την συγκεκριμένη ανάρτηση να αναφέρει ξεκάθαρα ότι κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ούτε και ασχολήθηκε με το γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι στα συγγενικά του πρόσωπα συγκαταλέγονται η χήρα του και η κόρη του, Μαρία. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση αρκετοί επώνυμοι ξέσπασαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Βαλάντης, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος τα «έχωσε» στον Δήμαρχο. Δείτε το βίντεο: «Ντροπή σου, ποια εκταφή; Αντί να κάνεις έναν τάφο γι’ αυτόν τον άνθρωπο που προσέφερε τόσα πράγματα;

Έτσι εκταφιάζετε και τους δικούς σας; Δε ντρέπεσαι λίγο; Ξεθάβετε τον άνθρωπο αντί να του κάνετε ένα μνήμα; Μόνο ντροπή. Ντροπή σου ρε. Αυτούς ψηφίζετε. Και τους άλλους τους κάνετε αγάλματα, όλους αυτούς που μας έχουν τσακίσει», αναφέρει ο τραγουδιστής στο βίντεο. Και πρόσθεσε:«Έτσι τους ξεθάβετε και τους άλλους ή έχουν και πληρώνουν από τα λεφτά μας; Όταν είναι να πάρετε ψήφους τους βρίσκετε όλους. Ψάχνατε να ενημερώσετε. Τι να ενημερώσετε; Δε ντρέπεστε λίγο;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης

Ώρες αγωνίας στην Εύβοια: Αγνοείται 35χρονος κοντά στο όρος Δίρφυς – Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο