Βάφτισαν τον γιο τους στο Χαλάνδρι και λίγο πριν το μυστήριο… καβγάδισαν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενώ είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ, λίγο πριν τη βάφτιση του μονάκριβου γιου τους... καβγάδισαν!

Ο λόγος για τη Βικτώρια Χαλκίτη και τον σύζυγό της Γιώργο Σταμπόλη που βάφτισαν χθες το μεσημέρι, σε Ιερό Ναό στο Χαλάνδρι τον έξι μηνών γιο τους στον οποίο χάρισαν το όνομα «Φίλιππος Χριστόφορος». Η ευτυχής μαμά μάλιστα αποκάλυψε πώς οι δυο τους κατέληξαν στο πρώτο όνομα:

«To Φίλιππος είναι δική μας επιλογή επειδή με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε μία συναυλία του Φιλ Κόλινς» είπε στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ αποκάλυψε για ποιον λόγο πριν από τη βάφτιση τσακώθηκε με τον σύζυγό της:

«Δεν τσακωνόμαστε συχνά και προχθές τσακωθήκαμε για το ποιος θα κρατήσει το μωρό για να μην είναι κουρασμένος ο άλλος την επόμενη μέρα. Σκεφτόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χαρούμενη μαμά είχε φτιάξει ειδικά για τη βάφτιση με τα χεράκια της 600 mini cup cakes για τους καλεσμένους ενώ νονοί του μικρού ήταν ο Άλεξ Παναγής, η Σοφία Στρατή και ο θείος της Βικτώριας Χαλκίτη από τη Σουηδία.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/