Κατερίνα Στικούδη: «Έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια στη λιμουζίνα του πεθερού μου»


Το τελευταίο διάστημα ακούγεται πολύ έντονα ότι η Κατερίνα Στικούδη θα παρουσιάζει μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μία εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Για τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια και μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει τις φήμες.

Παρόλα αυτά έκανε ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να να ασχοληθεί με δύο project ταυτόχρονα, καθώς δεν θα έχει καθόλου προσωπικό χρόνο, δεδομένου μάλιστα ότι πριν 6 μήνες έφερε στον κόσμο το μονάκριβο γιο της.

«Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα. Λες να τα κάνω και τα δύο (My Style Rocks, J2US); Θεέ μου… Το φαντάζεσαι; Όχι… θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό.

Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μια μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο και έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο. Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δε το ξανακάνω.

Αυτό ήταν την περίοδο που ήμουν στο My Style Rocks, στο σήριαλ του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος” και ήμουν και στην Ιερά Οδό με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά», είπε χαρακτηριστικά.