Παντρεύεται η Άντζελα Γκερέκου ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Ο χαμός του Τόλη Βοσκόπουλου υπήρξε μια πολύ δύσκολη στιγμή, ειδικά για τη γυναίκα του, Άντζελα Γκερέκου, αλλά και την κόρη τους, Μαρία, με τις δύο να επιχειρούν να συνεχίσουν τη ζωή τους, χωρίς να έχουν σε αυτή το πιο αγαπημένο τους πρόσωπο, τον «Πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού που μας άφησε.

Η Άντζελα, που δεν ξεχνά ποτέ το σύζυγό της, έχει καταφέρει, σε κάποιο βαθμό, να ξεχαστεί μέσα από τα γυρίσματα στη «Γη της Ελιάς», φορώντας διαρκώς τα μαύρα για μεταβεί στη Μάνη, τόσο στη σειρά όσο και στην ίδια της τη ζωή. Το κενό του Βοσκόπουλου, άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να καλύψει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως η Γκερέκου δεν έχει και… τα τυχερά της μέσα σε όλα αυτά.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που βρίσκεται στη Μάνη, ένας 55χρονος επιχειρηματίας της περιοχής βρίσκει την ευκαιρία να την «πολιορκήσει», που στέλνει διαρκώς τεράστιες ανθοδέσμες και ανακαλύπτει διαρκώς τρόπους, για να της εκφράσει το ενδιαφέρον του, αν και η Άντζελα φαίνεται να έχει στο μυαλό της μόνο τον… ανεπανάληπτο Τόλη της.

Το ρίσκο του 55χρονου με την πρόταση γάμου και… η ελπίδα που του άφησε η Άντζελα

Ο 55χρονος, όμως, δεν τα παρατά σε καμία περίπτωση, παρά τις αμέτρητες φορές, όπου η Άντζελα τον έχει απορρίψει, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι του, για να κερδίσει την καρδιά της. Σε μια στιγμή σχεδόν απελπισίας, βλέποντας πως δεν είχε πολλά ακόμη να κάνει, έκανε το μεγάλο «βήμα» και της εξομολογήθηκε το τι σκέφτεται για εκείνη.

«Ξέρω ότι είναι νωρίς να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου, ο πόνος που βιώνεις είναι αβάσταχτος. Εγώ όμως είμαι εδώ για σένα και θα κάνω όση υπομονή χρειαστεί. Θα σε περιμένω καρτερικά να μου δώσεις λίγη σημασία. Και θέλω να ξέρεις, ότι αν κατακτήσω την καρδιά σου, έχω πολύ σοβαρό σκοπό. Θέλω να σε κάνω γυναίκα μου και θα ήταν ιδανικό ο γάμος να γίνει στην Κέρκυρα, το αγαπημένο σου νησί», της είπε σύμφωνα με το «Yes Magazine» και η Άντζελα «πάγωσε».

Η ίδια του ζήτησε χρόνο. Θέλει πρώτα να έχει περάσει ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου της Τόλη, ώστε να αποφασίσει αν θέλει να προχωρήσει σε ένα τέτοιο «βήμα», με τον 55χρονο να μην τα παρατά και να είναι αποφασισμένος να κάνει υπομονή.