Γέννησε η Εριέττα Κούρκουλου – Σε πελάγη ευτυχίας η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε πελάγη ευτυχίας η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου

Μετά από πολλές προσπάθειες, αγωνία και ψυχική καταπόνηση, η Εριέττα Κούρκουλου διανύει επιτέλους τις πιο όμορφες στιγμές της, καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ευχαριστώντας παράλληλα τους γιατρού της:

«Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος», έγραψε στο Instagram.

Η ανάρτηση της για τις γυναίκες που παλεύουν με την υπογονιμότητα

Σε ανάρτηση που είχε κάνει πριν από μερικές μέρες, η Εριέττα Κούρκουλου  με συγκινητικά και ανθρώπινα λόγια, έδωσε κουράγιο και δύναμη στις γυναίκες που παλεύουν με την υπογονιμότητα:

«Εσύ, που τόσο καιρό παλεύεις με την υπογονιμότητα και θέλεις όσο τίποτα στον κόσμο να γίνεις μανούλα, είναι δυνατόν να μην χαίρεσαι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κολλητής σου, ή την όψη της όμορφης κοιλίτσας μιας γνωστής influencer που ακολουθείς στο instagram; Είναι δυνατόν, εσύ, να στεναχωριέσαι και να απογοητεύεσαι στο άκουσμα του θαύματος της δημιουργίας μίας νέας ζωής; Είσαι κακός άνθρωπος… δεν εξηγείται αλλιώς! Σωστά;

ΛΑΘΟΣ! Δεν είσαι κακός άνθρωπος! Είσαι απλά… άνθρωπος. Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι. Είναι απολύτως λογικό να αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι εσύ αυτή η γυναίκα… γιατί δεν είναι δική σου η ανακοίνωση αυτή; Γιατί εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ – σωματικά και ψυχικά, ακόμα να επιβραβευθείς για τις θυσίες που έχεις κάνει;

Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι και να σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το αίσθημα της ενοχής!
Δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε αισθανθεί έτσι και όλες ντραπήκαμε να το παραδεχθούμε, ακόμα και στον ίδιο μας το εαυτό!

Αποδέξου τα συναισθήματά σου… μοιράσου τα! Οι άνθρωποι που σε αγαπούν, θα καταλάβουν.

Είμαστε μαζί σας!»