Κρίσιμες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή: Στα δικαστήρια ο ηθοποιός – Tι συνέβη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για ηθική βλάβη και δυσφήμιση οδηγείται σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Ακρίτα στα δικαστήρια.

Πρόκειται για μια υπόθεση που κρατά εδώ και περίπου τρία χρόνια. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικάζεται σήμερα η αγωγή που έχει κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στην Έλενα Ακρίτα, για ηθική βλάβη.

Τι συνέβη μεταξύ Ακρίτα και Σεφερλή

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» την οποία ετοίμαζε και η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ. Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε το «παρών» στα δικαστήρια από νωρίς, έχοντας στο πλευρό του τη συνάδελφό του Αρετή Ζαχαριάδου, ενώ στην αγωγή του ζητά 100.000 ευρώ από την Έλενα Ακρίτα.

«Υπήρχαν αναβολές και καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού. Σήμερα όμως θα εκδικαστεί η υπόθεση. Ο Μάρκος Σεφερλής ζητά την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης», είπε ο δικηγόρος του, κ. Σαρρής.

Να σας θυμίσουμε πως η Έλενα Ακρίτα σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει:

«Μέσα από την αγωγή που μας έκανε, ζητάει 100 χιλιάδες ευρώ από τον ιδιοκτήτη των «Νέων», άλλες 100 χιλιάδες από τον διευθυντή και άλλες 100 χιλιάδες από εμένα… Αυτό που είναι απίστευτο είναι ότι ζητάει και την προσωποκράτηση του διευθυντή και τη δική μου».

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε ένα κείμενο στο οποίο σχολίαζε τον τρόπο με τον οποίο ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει κάποιες καταστάσεις και κάποια πράγματα στα σύγχρονα χρόνια. Αναφέρει πως οι καιροί έχουν αλλάξει και ότι ακόμα και η σάτιρα πρέπει να σέβεται τα όρια των ατόμων. Το κείμενο αυτό στα «Νέα» στάθηκε η αφορμή να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Δείτε το βίντεο