Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό και της μητέρας του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορογράφος μίλησε στην εκπομπή T-live και εξήγησε πως πλέον είναι καλά και αναρρώνει, μετά την κατανάλωση των φαρμάκων. «Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει, ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δεν θέλω να πω πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη. Προς το παρόν είμαι καλά, όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου, με προσέχουν και με νοιάζονται οπότε αυτό είναι το σημαντικό», δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

Στην συνέχεια, η μητέρα του μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν εξαφανίστηκε ο γιος της κι εξήγησε τα συναισθήματά της για το περιστατικό.

«Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, γιατί το συζητήσαμε το θέμα. Δεν καταλαβαίνει ώρες-ώρες. Τι να πω γι' αυτό το παιδί;! Είναι η έπαρση που έχει, δεν μπορώ να καταλάβω ώρες-ώρες, αφού είναι τόσο έξυπνος, τόσο εργατικός, γιατί το κάνει αυτό. Έκανε λάθος, το παραδέχεται, πολύ μεγάλο λάθος. Δεν το θεώρησε έτσι, αλλά το πήρε στην πλάκα. Μία ζωή έτσι κάνει ο Τάσος, από μωρό παιδί μας έκανε όλους να γελάμε, όλο τέτοιες κουταμάρες έκανε. Δε ξέρω γιατί το κάνει, για να τραβάει την προσοχή; Δεν μπορώ να καταλάβω», δήλωσε αρχικά η μητέρα του.

Στην συνέχεια ανέφερε πως μετά από το συμβάν και την κατακραυγή του κόσμου, ο Τάσος Ξιαρχό θέλει να φύγει για ένα διάστημα στο χωριό του και να ηρεμήσει. «Δεν μιλήσαμε μαζί, δεν μου το σήκωσε γιατί κι εγώ θύμωσα να πω την αλήθεια. Παραδέχτηκε πως ήταν λάθος, αλλά μου είπε: "δεν είναι η ώρα κι εσύ να μου λες τέτοια, είμαι χάλια”. Ήθελε να τον αφήσουμε μόνο του, ήθελε να πάει στο χωριό να φύγει ένα διάστημα να ηρεμήσει. Αυτό ξέρω, δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν και για τίποτα, ούτε με εμένα, ούτε με την αδερφή του. Κατάλαβε το λάθος του και ήθελε μόνο να φύγει στο χωριό».

Πηγή: protothema