Δανάη Μπάρκα: «Πετσοκόβει» τον Τάσο Ξιαρχό για το «Χοντρή Παρουσιάστρια»


Στο στόχαστρο των σχολιασμών του Τάσου Ξιαρχό έπεσε και η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, η οποία του απάντησε με τον κατάλληλο τρόπο.

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται ο Τάσος Ξιαρχό μετά τον σάλο που προκάλεσε με το βίντεο που έκρινε με απαράδεκτο τρόπο μία γυναίκα με παραπάνω κιλά και έχοντας φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας επανήλθε με νέο ρατσιστικό σχόλιο αυτή τη φορά με αποδέκτη τη Δανάη Μπάρκα.

Ο χορογράφος ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok με το οποίο δήλωνε ότι είναι καλά και τελικά δεν αυτοκτόνησε. Το βίντεο το συνέδεσε με ένα κείμενο.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μία ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς, τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλλει η τηλεόραση και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Όπως είναι φυσικό τα καθέκαστα μεταφέρθηκαν στη Δανάη, η οποία έδωσε την απάντησή της μέσα από το προφίλ της στο Instagram. «Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο…πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί» ήταν τα λόγια της.

Δανάη Μπάρκα

Πηγή: enimerotiko