Σοκάρει η Ναταλία Τσαλίκη: Έχω δεχθεί bullying από γνωστό πρωταγωνιστήμένα οχήματα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είχε βιώσει bullying από γνωστό πρωταγωνιστή.

«Θυμάμαι πολύ νέα που υπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή, που δεν είναι εν ζωή, και το αντιμετώπισα με πολύ επιθετικό τρόπο», σημείωσε η κυρία Τσαλίκη.

«Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι νέος στη σκηνή και να σου κάνει κάποιος bullying, να σου βάζει εμπόδια, να σε προκαλεί, να σε κοροϊδεύει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Μπέζος και το ρέικι

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο δήλωσε πως την υποστηρίζει πάρα πολύ στις επιλογές της, και πολλές φορές ακολουθούσε και ο ίδιος!

«Όσα έκανα άρεσαν και στο Γιάννη, έπαιρνε κι εκείνος από αυτά, το έχει ομολογήσει! Είναι σημαντικό να βλέπεις το σύντροφό σου να ψάχνεται. Και ο Γιάννης εξελίσσεται, γιατί αν σε μια σχέση ο ένας προχωράει και άλλος μένει πίσω, τότε η σχέση θα διαλυθεί», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων η Ναταλία Τσαλίκη, μίλησε για τις μεθόδους αυτοβελτίωσης που έχει χρησιμοποιήσει προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προσωπικά της θέματα, η Ναταλία Τσαλίκη είπε πως έχει χρησιμοποιήσει πολλά «εργαλεία», μεταξύ αυτών ψυχανάλυση, διαλογισμό και ρεΐκι.

«Ό, τι με τρόμαζε το έθετα ως πρόκληση στον εαυτό μου για να το ξεπεράσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: infowoman