Τάσος Ξιαρχό: Σάλος με βίντεο που δημοσίευσε, στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλος έχει δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από ανάρτηση που έκανε ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό εις βάρος μίας κοπέλας λόγω του σωματότυπού της και των ρούχων της.

Ειδικότερα, ο Ξιαρχό έκανε ένα story, ενώ βρισκόταν σε ένα μαγαζί για φαγητό, στο οποίο έδειχνε μία εύσωμη γυναίκα, η οποία φορούσε μία μπλούζα με οριζόντια ρίγα, κρίνοντας το ως στυλιστικό λάθος.

Προφανώς, αυτή του η ανάρτηση, η οποία έγινε αντιλήπτη από τη νεαρή γυναίκα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, μιας και τη προσέβαλε δημόσια. Να σημειωθεί μάλιστα πως ο χορευτής έστρεψε την κάμερα του κινητού προς το μέρος της, δείχνοντας το πρόσωπο της γυναίκας που καθόταν στο δίπλα τραπέζι.

Τάσος Ξιαρχό: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter:

Η απάντηση της κοπέλας στον Τάσο Ξιαρχό

Η νεαρή κοπέλα στη συνέχεια και αφού αντιλήφθηκε τι είχε γίνει έστειλε προσωπικό μήνυμα στον Τάσο Ξιαρχό, όπου και του έγραψε:

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».

Η απάντηση της κοπέλας στον Τάσο Ξιαρχό

Πηγή: enimerotiko