Ξεσπά ο Θοδωρής Ρωμανίδης: Μέχρι να τους «φτύσει» το σανίδι, τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου που πήγε τρία χρόνια σε σχολή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης και δέχθηκε ερώτηση για τους μη επαγγελματίες ηθοποιούς που «εισβάλλουν» στο χώρο της υποκριτικής. Ο Θοδωρής Ρωμανίδης τόνισε πως «τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου που πήγε τρία χρόνια σε μία σχολή» όμως αναγκαστικά οι επαγγελματίες ηθοποιοί συνυπάρχουν μαζί τους.

«Υπολογίζω ότι οι ηθοποιοί είναι γύρω στις 10.000-12.000. Ποιος θα πρωτοπαίξει; Βάλε ότι υπάρχουν και οι “αλεξιπτωτιστές”, τα μανεκέν και διάφοροι αθλητές που πρέπει να παίξουν. Και από τα ριάλιτι, γιατί πρέπει να υπάρξει ανταπόδοση που πήγαν σε ένα ριάλιτι. Οπότε, δεν υπάρχει τρελός χώρος για εμάς. Μέχρι όμως, να τους φτύσει το σανίδι και να τους πετάξει το γυαλί, τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου, που πήγε τρία χρόνια σε μία σχολή κι έφαγε τα χρονάκια του διαβάζοντας έργα και ιστορία του θεάτρου» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχω ακούσει από διάφορους “αλεξιπτωτιστές” ότι θέλουν να “ανέβουν στην πίστα”. Σκηνή λέγεται αγοράκι μου και κοριτσάκι μου. Αλλά από την άλλη δεν μπορείς κιόλας να τους πεις “όχι, δεν θα έρθετε”, αφού δεν υπάρχει ένα όργανο που να το απαγορεύσει σε αυτούς τους ανθρώπους. Άρα θα υπάρχουν κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε και να παίξουμε μαζί τους κι η κάθε σκηνή να γίνεται δέκα φορές αντί για μία, που θα γινόταν με τον επαγγελματία».

Το μήνυμα «μίσους» στον Σπύρο Μπιμπίλα  

Με μεγάλη δόση χιούμορ, ο Θοδωρής Ρωμανίδης μέσω της κάμερας, έστειλε… μήνυμα μίσους στον καλό του φίλο, Σπύρο Μπιμπίλα με αφορμή την συμμετοχή του δεύτερου στην σειρά «The Crown».

«Θα ήθελα να παίξω στο The Crown κι εγώ. Σπύρο, σε μισώ! Δεν έχω ζηλέψει ποτέ καμία δουλειά, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ζηλεύω», ανέφερε ο ηθοποιός.

Πηγή: newsbeast