Μαίρη Μπάρκουλη κατά Μουρατίδη: «Eίναι σκουπίδι»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη στις οποίες ανέφερε ένα περιστατικό με την σύζυγο του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, σχολίασε η ίδια η Μαίρη Μπάρκουλη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα και ότι τον πείραξαν οι δικές μου οι βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και νιώθω ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει. Έγραψε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και ότι γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος. Για μένα έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, με αφήνει εντελώς αδιάφορη, αλλά για τον σύζυγό μου ο οποίος είναι νεκρός δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα».

«Του μίλησα πράγματι σαν σκουπίδι γιατί σκουπίδι είναι για μένα. Αυτό το περιστατικό έγινε πριν δυο χρόνια. Δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγγνώμη για να ζητήσει και τώρα;

Αν μου ζήταγε ένα συγγνώμη θα του άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και θα του έλεγα “έλα μέσα και ότι φάω εγώ θα φας και εσύ”. Άσε καλύτερα τι θα του έλεγα αν τον είχα απέναντί μου γιατί για να το βγάλεις μετά θα πρέπει να βάλεις συνέχεια μπιπ», πρόσθεσε.

Πηγή: enimerotiko