Πάρης Σκαρτσολιάς: Δεν φαντάζεστε τι σχέση έχει με την «Έλλη Ρούσσου», την δικηγόρο από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο τηλεοπτικός Μανωλάκης από “Το καφέ της Χαράς”, Πάρης Σκαρτσολιάς, μίλησε στην κάμερα του LoveIt για τον πρόσφατο χαμό του μπαμπά του.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια είναι η σχέση που συνδέει τον ίδιο με την Ελένη Φίλιππα, την ηθοποιό που υποδύθηκε την Έλλη Ρούσσου στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ήταν η τελευταία σύντροφος του μπαμπά του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

«Η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ. Μαθαίνεις να ζεις μ’ αυτό. Ο θάνατος του πατέρα μου με τσάκισε, ήταν η σημαντικότερη απώλεια που έχω βιώσει στη ζωή μου. Ζω όμως, δουλεύω, βρίσκω κίνητρα σε άλλα πράγματα και προχωράμε.

Η σχέση μου με την Ελένη (Φίλιππα) είναι τέλεια, όπως και πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου. Είμαστε οικογένεια από πάντα, είναι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνω για συμβουλές όταν θέλω κάτι ή μου έρχεται μία δουλειά», είπε αρχικά ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σχέση του με τη Βιργινία Δικαιούλια, σχολίασε: «Είμαι ερωτευμένος, είναι μια πραγματικότητα αυτό».

Δείτε όσα είπε

Πηγή: enimerotiko