Συγκλονίζει η Χριστίνα Παππά: Ο πατέρας μου έκανε κάτι πολύ άσχημο για τη παιδική μου ηλικία και η μητέρα μου με έδερνε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούριου ήταν χθες η Χριστίνα Παππά και αναφέρθηκε στο γιο της, το γάμο της και την παιδική της ηλικία

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τα όσα βίωσε στην εφηβεία.

Μετά από ερώτηση για τον γάμο που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία, η ηθοποιός προχώρησε σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή εξομολόγηση.

«Έκανα παιδί στα 16 μου. Εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα εκδρομές, δεν έβγαινα όπως τα άλλα παιδιά. Είχα μια δύσκολη εφηβεία και πίστευα -με την όχι σωστή καθοδήγηση- ότι ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν μια διέξοδος να φύγω από το σπίτι», είπε η Χριστίνα Παππά.

«Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία, μου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου. Με κούρεψε. Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί. Είναι κάτι που δεν του το έχω συγχωρήσει», αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά.

«Στα 16, όταν ήμουν έγκυος δεν έμενα στο σπίτι γιατί ο τότε άνδρας μου με είχε κλέψει. Όλοι μου έλεγαν να μην κρατήσω το μωρό. Δεν το μετανιώνω ούτε μία μέρα για τον Δημήτρη μου. Ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου, ήταν ότι έγινα μάνα στα 16».

Πώς συνδύασε μητρότητα και ηθοποιία;

«Είχα τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου, αλλά αργότερα είχα γυναίκα στο σπίτι. Με τον πρώην άνδρα μου μείναμε μαζί ένα χρόνο και είχαμε τρεισήμισι χρόνια διαφορά. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν και οι δύο παιδιά. Είχα τύψεις που έλειπα πολύ από το παιδί μου λόγω της δουλειάς. Αλλά το να νιώθεις τύψεις είναι λάθος, γιατί δεν μπορείς να πεις εύκολα όχι».

Γιατί χώρισε με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλλα;

«Μέχρι που αποφάσισα να παντρευτώ στο σπίτι μέσα δεν έμπαινε άνδρας. Όταν παντρεύτηκα, ο Δημήτρης ήταν 7 χρονών και με είχε ρωτήσει το πρώτο βράδυ του γάμου: “Εγώ που θα κοιμηθώ απόψε;”. Με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλλα δεν κάναμε παιδιά και ήταν πολύ καλός πατριός με τον γιο μου. Δεν ζήλευε ο Κλαούντιο τον γιο μου, αλλά υπήρχε ανταγωνισμός καθώς εγώ έβαζα πάνω απ’ όλα το γιο μου. Προσπάθησα όσο μπορούσα να κρατήσω την οικογένεια. Μετά από κάποιο σημείο άρχισα να αντιδρώ και να απομακρύνομαι μέχρι που αυτό έφτασε στο τέλος του».

Χριστίνα Παππά: Η αδυναμία που έχει στον γιο της

«Με τον Δημήτρη μέναμε μαζί μέχρι πριν 5 χρόνια και όταν βρήκα σπίτι το βρήκα δίπλα στο σπίτι του γιου μου», είπε η Χριστίνα Παππά.

«Αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο. Ο Δημήτρης μου λέει “δεν με ενδιαφέρει με ποιον είσαι”, αλλά και εγώ του το έκοψα».

Για τις συντρόφους του γιου της, ανέφερε: «Την κοπέλα του γιου μου, τη Ζόζεφιν την αγάπησα, όταν ήταν στο σπίτι την χάζευα, ήταν πολύ όμορφη. Υπήρξε και κοπέλα του γιου μου που δεν την συμπαθούσα και ήμουν μακριά».

Πώς θα είναι σαν πεθερά;

«Σαν πεθερά θα έχω τη γυναίκα του γιου μου σαν κόρη μου. Θα τρελαινόμουν αν γινόμουν γιαγιά».

Δείτε τη συνέντευξη

Πηγή: enimerotiko