Η Βασιλική Τρουφάκου υπέρ της απόφασης Λιγνάδη να κάνει θεατρική παράσταση στη φυλακή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η Βασιλική Τρουφάκου η οποία αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχθηκε από μερίδα των διαδικτυακών της φίλων όταν δημοσίευσε φωτογραφία από την στιγμή του εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού. Η ηθοποιός, σχολίασε και την απόφαση του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στις φυλακές όπου κρατείται.

«Δέχτηκα και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Στα αρνητικά άκουσα μέχρι και να πεθάνω, να πάθω κακό και ότι θα βγάλω ουρά από το εμβόλιο», δήλωσε η Βασιλική Τρουφάκου αναφερόμενη στα μηνύματα που δέχθηκε μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας της απ’ όταν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassiliki Troufakou (@vassiliki_troufakou)

Όσον αφορά τη θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, η ηθοποιός σχολίασε πως: «Ένας άνθρωπος που έχει παραβατική συμπεριφορά ή κρατείται και είναι κρατούμενος για παραβατική συμπεριφορά κι έχει κάτι να δώσει, καλό είναι που το κάνει. Γενικώς, πιστεύω ότι τα σωφρονιστικά ιδρύματα πρέπει να λειτουργούν σαν χώροι, που να μην βασανίζονται οι άνθρωποι εκεί μέσα. Αντιθέτως, πιστεύω πως όποιος κι αν είναι ο κρατούμενος, δικαιούται τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κράτησης».

Πηγή: newsbeast