Αυτή είναι η υπόθεση δολοφονίας που συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε η Αγγελική Νικολούλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα εγκλήματα που την συγκλόνισαν, τα οποία όπως είπε ήταν πολλά.

Η συζυγοκτονία στα Γλυκά Νερά

Για την συζυγοκτονία στα Γλυκά Νερά και την τελευταία έκτακτη εκπομπή της ανέφερε: «Υπήρχε λόγος επειδή συνέλαβαν τον πιλότο. Βρήκαν τα στοιχεία που δεν μπορούσαν να τα βρουν από τις πρώτες ημέρες και είναι λογικό. Εκεί μίλησαν τα εργαστήρια και όχι τόσο ας το πούμε το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων. Και νωρίς γιατί μέσα σε 40 μέρες είχαμε και την εξιχνίαση. Δεν το συναντάμε εύκολα αυτό… Είχα και τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων. Ενώ προσπαθούσα να τον δω από κοντά και είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στην σοφίτα και να τον δω εκεί. Να μου μιλήσει εκεί στον χώρο που υποτίθεται πως είχαν μπει οι ληστές και σκότωσαν την γυναίκα του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το απέφευγε σαν ο διάβολος το λιβάνι. Μιλάγαμε στα μηνύματα αλλά είχα καταλάβει πολλά. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε. Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, σόρυ, ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο που τον βλέπεις μπροστά σου και που έχει πείσει ακόμα και τις Αρχές ότι έχουν εισβάλει ληστές, να βγω εγώ και να πω ότι μπορεί να είναι ο δράστης. Τον πήγαινα σιγά σιγά. Πάγωνα και την εικόνα του, έβλεπα την έκφρασή του. Εκεί είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Μιλούσε για την γυναίκα του και δεν έλεγε ποτέ η συζυγός μου ή το όνομά της. Τίποτα ποτέ. Και στα μηνύματα και στις επαφές που είχαμε δεν μου έλεγε ποτέ η Καρολάιν ή η γυναίκα μου. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα κι εκεί είδα και το άλλο του πρόσωπο. Εκεί έπεσε και η μάσκα, έστω και μέσα από τα μηνύματα. Εκεί κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει. Αν κάτι δεν είναι με τα δικά του νερά και στον δικό του δρόμο, εκεί αντιδρά. Είδα έντονα πράγματα, πολύ έντονα. Γιατί τα μηνύματα που βγήκαν στον αέρα ήταν μερικά από αυτά που είχαμε ανταλλάξει», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Αγγελική Νικολούλη: Οι δολοφονίες που την συγκλόνισαν

«Είναι πολλές οι ιστορίες που δεν ξέρεις ποια να επιλέξεις, είναι πολλές που τα πτώματα των γυναικών δεν έχουν βρεθεί. Είναι του Άλεξ, είναι της Κούσογλου αυτής της όμορφης κοπέλας. Είναι η μαύρη χήρα, είναι η πάλι επίσης μαύρη, μαυρόασπρη. Είναι τόσες ιστορίες, που να μείνεις, αλλά και αυτή του Γραικού η πρόσφατη, επίσης του Μάριου που δεν έχει βρεθεί το πτώμα του και ανακαλύψαμε το αίμα το πλυμμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Και ενώ το αυτοκίνητο είχε δοθεί από τις Αρχές στην οικογένεια. Αλλά στο Γραικό, αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι φαινόταν πως κάτι έγινε μετά τα σφαγεία δεν έψαξαν τόσο πολύ…», ανέφερε μεταξύ άλλων για τα εγκλήματα που την συγκλόνισαν.

Η υπόθεση του Γραικού που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

«Βόλευε η εκδοχή ότι επέλεξε τη φυγή του, πηγαίναμε κόντρα σε αυτή την ιστορία. Για εμένα ήταν από την αρχή νεκρός, δεν με πίστευε κανένας. Πήγα σε τρεις χώρους, πήγα στα σφαγεία εκεί που έκαιγαν τα κρέατα, βρέθηκα με την γυναίκα του και άφησα τελευταίο στον έμπορο με τον οποίο έκανε την συναλλαγή. Μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Μόλις τον είδα από κοντά στο αυτοκίνητο κάτι δεν μου άρεσε. Δεν ήθελε να κάνουμε την διαδρομή αλλά επέμεινα. Όταν κάναμε τη βόλτα μας και τα είπαμε, του λέω “πες μια κουβέντα”. Δεν έλεγε. Πήγαμε στη μονάδα του χωρίς την κάμερα. Είναι σαν να σε τραβάει κάτι. Ούρλιαζαν τα σκυλιά. Μου λέει “δεν έχει τίποτα εκεί μόνο λάσπες, θα λερωθείς”. Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Το λέω κι ανατριχιάζω. Με κοίταγε κάπως περίεργα. Μου είπε “ό,τι είδες, είδες”. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει», τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Πηγή: enimerotiko