Στηβ Κακέτσης: Οι πολυάριθμες σχέσεις, η οικονομική καταστροφή, ο γιος στήριγμα και ο μεγάλος φόβος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Στηβ Κακέτσης ήταν επιχειρηματίας. Αν και υπήρξε πολύ επιτυχημένος στον τομέα του, εξαιτίας οικονομικών  προβλημάτων το 1994, για εννιά μήνες βρέθηκε στην φυλακή.

Σήμερα, έχει αλλάξει πολύ, δείχνει καταβεβλημένος και όπως λέει ζει με τις αναμνήσεις των καλών εποχών καθώς μετά την οικονομική του καταστροφή ζει στο ενοίκιο, τρώγοντας τις λιγοστές πια οικονομίες και με την αρωγή του γιου του.

Ο γάμος, ο γιος και οι πολυάριθμες σχέσεις

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές.“Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί.“

Ο χωρισμός με τη μητέρα του μονάκριβου γιου του

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για το γιο του, και το πόσο έχει επηρεάσει τη σχέση τους τα λάθη του παρελθόντος: “Όταν χωρίσαμε με τη μητέρα του, ο Μάκης ήταν 24 ετών και τα καταλάβαινε όλα. Ο Μάκης και τώρα που έχουμε καταπληκτικές σχέσεις, πιστεύει ότι δεν αξίζει στη μητέρα του τέτοια μεταχείρηση. Ευτυχώς είμαι τυχερός γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιδί το αγόρι μου.”

Να θυμίσουμε, επίσης, πως ένας από τους δεσμούς του ήταν και με την Άντζελα Δημητρίου.

Η σχέση με την 25 χρόνια νεότερη σύντροφο

“Είμαστε μαζί 11 χρόνια και μπορεί στην αρχή να ήταν δύσκολα, αλλά τώρα είμαστε μια χαρά… Η Αννίτα είναι μικρότερη μου 25 χρόνια και είναι το δεξί μου χέρι στη δουλειά. Ήμουν αδέσποτος και με μάζεψε. Κατάφερε να βάλει τη ζωή μου σε μια τάξη και να με κάνει να συνειδητοποιήσω ότι όλες οι εποχές δεν είναι ίδιες και ότι εγώ δεν είμαι όπως ήμουν πριν 20 χρόνια”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την σύντροφο του στο περιοδικό “People”.

Ο μεγάλος φόβος και η δίψα για ζωή

“Φοβάμαι πολύ τη μοναξιά και τρέμω το θάνατο. Είναι απίστευτο το ότι έφτασα ήδη 63 ετών. Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τα χρόνια… Μπορεί να παίρνω το χαπάκι μου για το σάκχαρο, αλλά διψάω ακόμα για ζω.

Από τη “Νεράϊδα”…στο έλεος του γιου του

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ένας από τις πιο ισχυρούς επιχειρηματίες, της αθηναϊκής διασκέδασης με θρυλικά μαγαζιά όπως η “Νεράϊδα”, στην οποία φιλοξενήθηκαν και τραγούδησαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

«Μεγάλο χτύπημα»

«Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο!» εξομολογείται στην «Espresso» και μας εξηγεί πώς έφτασε στο σημείο μηδέν η θρυλική Νεράιδα, της οποίας κρατούσε το τιμόνι με -αδιαμφισβήτητη- επιτυχία από το 1980 ως το 2002, που έκλεισε και στον χώρο της φιλοξενήθηκαν δύο άλλα μαγαζιά (το Θέα και το Kitchen Bar), πάλι με εκείνον ως αφεντικό.

«Τον χώρο όπου βρίσκονται τα μαγαζιά μου -στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα- μου τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής, για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Παράλληλα τους ζητούσα να μου κάνουν δόσεις -κάτι που ευαγγελίζεται αυτή η κυβέρνηση-, αλλά σε όλες τις αιτήσεις μου δεν πήρα ποτέ απάντηση. Ετσι, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που μου έκαναν και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω τον χώρο» μας λέει.

«Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους, που έβγαζαν το ψωμί τους από αυτά τα μαγαζιά» συμπληρώνει συγκλονισμένος και ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ενοικιαστής του χώρου, αλλά επενδυτής: «Έχω επενδύσει στον χώρο τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ! Όταν τον πήρα, ήταν ένα μικρό μαγαζί και έβαλα όλα μου τα λεφτά και δημιούργησα δύο τεράστια μαγαζιά. Θα πρέπει να σας πω ότι στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 γκρέμισαν τον χώρο ως αυθαίρετο κι εγώ τον ξαναέφτιαξα με όλες τις άδειες. Κατά διαβολική σύμπτωση, 28 χρόνια μετά, δηλαδή στις 5 Σεπτεμβρίου του 2017, μου πήραν το μαγαζί. Τι να πω… Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου έκαναν κοιλιά, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ τον χρόνο» αναφέρει και προσθέτει: «Έπρεπε πρώτα από όλα να πληρώνω το προσωπικό μου, τόσες οικογένειες είχα να θρέψω».

Ζω με τις αναμνήσεις

Ο Στηβ Κακέτσης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του, ως επιχειρηματίας, με τις λέξεις γαλαντόμος, καλοπληρωτής, αξιοσέβαστος στην πιάτσα της νυχτερινής διασκέδασης, ντόμπρος και ειλικρινής είχε ανοίξει την καρδιά του, στο TLife περιγράφοντας τη δύσκολη, οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει, λέγοντας πως σήμερα ζει με τις αναμνήσεις, δεν του έχει μείνει τίποτα από την περιουσία που είχε και πως ο μονάκριβος γιος του, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αμερική είναι εκείνος που τον στηρίζει.

Συγκεκριμένα, ο  Μάκης είναι το μοναχοπαίδι του επιχειρηματία με την αγαπημένη ηθοποιό, Κατιάνα Μπαλανίκα. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics, o 43χρονος, σήμερα, Μάκης Κακέτσης ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη όπου διατηρεί το δικό του χρηματιστηριακό γραφείο. Με τον πατέρα του έχουν χτίσει μια πολύ ζεστή ανθρώπινη σχέση με την αγάπη και το ενδιαφέρον να είναι ουσιαστικά στη ζωή τους.

Πηγή: enimerotiko