Θάλεια Ματίκα: Η κουμπαριά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και οι φιλικοί δεσμοί που…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Έχεις δηλώσει ότι έχεις αντιμετωπίσει σαδιστική και βίαιη συμπεριφορά από σκηνοθέτη. Γιατί δεν έκανες καταγγελία στο ΣΕΗ όπως άλλοι συνάδελφοι σου;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε η Θάλεια Ματίκα από τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η ηθοποιός απάντησε πως: «Η απάντηση μου είναι πολύ στωική και μικρή. Δεν χρειάστηκε» ενώ αναφερόμενη στον σύζυγο της, ηθοποιό, Τάσο Ιορδανίδη υπογράμμισε πως: «Είμαστε μαζί με τον σύζυγο μου σε αυτή τη δουλειά οπότε βιώνει και αυτός αντίστοιχα αυτήν την συμπεριφορά. Σε μια ομαδική εργασία, αν δυσλειτουργεί η κεφαλή και συμπεριφέρεται έτσι, ανάρμοστα, το βιώνουν όλοι οι εργαζόμενοι. Δυστυχώς αυτές τις σαδιστικές συμπεριφορές στα ομαδικά επαγγέλματα, που χρειάζεται άνθρωποι να συνεργαστούν είναι άκρως προβληματικές».

«Περιμένουμε όλοι την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη»

Η Θάλεια Ματίκα δέχθηκε ερώτηση και για τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος υπήρξε μάρτυρας στο γάμο της με τον Τάσο Ιορδανίδη. «Όταν διαβάζουμε τα βαριά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και όταν υπάρχουν και τόσες κατηγορίες στο ΣΕΗ, εκεί τι σχόλιο να κάνεις; Νομίζω ότι η ιστορία είναι τόσο εμφανής, απλώς επειδή υπάρχει η Δικαιοσύνη και θα πρέπει να αποδοθεί με τον σωστό τρόπο, με τη νομική οδό, περιμένουμε όλοι την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη».

Η κουμπαριά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στη συνέχεια, η Θάλεια Ματίκα τόνισε πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης, έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη εδώ και 9 χρόνια.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε έρθει ως μάρτυρας στο δημαρχείο, στον γάμο μας. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κόψει τους φιλικούς δεσμούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια, 9 χρόνια, οπότε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Παρ’ όλα αυτά αρρωστήσαμε γενικότερα, όχι μόνο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια και έπληξαν τον χώρο μας και αποκαλύφθηκαν πράγματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία», ανέφερε η Θάλεια Ματίκα.