Soula Glamorous: Η 1η δημόσια εμφάνιση της ντίβας του Instagram, που δεν έχει δείξει ποτέ το πρόσωπό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο φακός απαθανάτισε για πρώτη φορά τη Soula Glamorous, την… άγνωστη μεγάλη influncer του Instagram, η οποία δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής το πρόσωπό της.

Αν μη τι άλλο η Soula Glamorous, ή αλλιώς η «Σουλάρα» είναι η influncer που έχει διαδώσει στα άδυτα των social media τον όρο «βασικιά». Εύκολα με ένα story της ταράζει τα νερά της showbiz, χωρίς να μπορέσει να της προσάψει κανείς τίποτα.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram απαριθμεί πάνω από 400.000 ακόλουθους, ενώ οι αναρτήσεις είναι ιδιαίτερα καυστικές και αφορούν την επικαιρότητα στον καλλιτεχνικό χώρο. Αυτή την χρονική περίοδο, η Soula Glamorous δίνει «ρεσιτάλ» με τον διαγωνισμό ομορφιάς του GTNM.

Soula Glamorous έξοδος

Soula Glamorous: Πού την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός

Οι σουρεάλ φωτογραφίες της μέσα από χλιδάτα ξενοδοχεία και αυτοκίνητα  μοιάζουν να είναι η καθημερινότητα της, ενώ εκφράσεις της, όπως «καλύτερα ντίβα παρά βασικιά» και «όσα δεν σου έδωσε ο Θεός στα έδωσε ο πλαστικός» έχουν γίνει viral.

Κι ενώ κανείς δεν έχει δει ποτέ το πρόσωπό της, καθώς πάντα φοράει τη γνωστή της μάσκα, η γνωστή influencer πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. H ίδια βρέθηκε σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Αθήνας και δεν σταμάτησε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Soula Glamorous

Soula Glamorous πρώτη εμφάνιση

Πηγή: enimerotiko