Το δράμα του μοντέλου – Μπαινοβγαινει στα νοσοκομεία μετά τον ξυλοδαρμό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ναστάζια Μητροπούλου, που έγινε ευρέως γνωστή ως ένα από τα “κορίτσια” του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή “ΌΛΑ” βίωσε πολύ άσχημες στιγμές που την οδήγησαν στην απομόνωση.

Πριν από τρία χρόνια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν ωστόσο τα σημάδια παραμένουν αφού το κορμί της ακόμα παλεύει για να γιατρευτεί όπως άλλωστε και η ψυχή της.

«Περνάω υπέροχα εδώ. Έχω την οικογένειά μου, τα ζωάκια μου, τους φίλους μου… Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο και με έχει ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και σωματικά. Γίνομαι πιο δυνατή” λέει για τη νέα της ζωή, στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και συνεχίζει για την απόφασή της να αφήσει πίσω της τα φώτα της showbiz:

«Εκείνη την περίοδο της ζωής μου ήθελα ψυχική γαλήνη και να απομακρυνθώ από όλα. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και αυτό με άλλαξε σαν άνθρωπο. Απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δόξα τω Θεώ έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν και είναι εκεί σε ό,τι και αν μου συμβεί. ‘Έχω κάνει δυο επεμβάσεις λόγω της σωματικής βίας που ασκήθηκε πάνω μου καθώς είχα σπασμένη σπονδυλική στήλη, είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και στα έντερα και τώρα έχω μια ακόμα επέμβαση που πρέπει να κάνω, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ θετικά»

Πηγή: trelokouneli