Λάκης Γαβαλάς: Δεν θα πιστεύετε πόσο πούλησε τη βίλα στη Μύκονο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε,καλεσμένος του Πρωινού στον Ant1,  για την αυτοβιογραφία του, για την παραμονή του στην φυλακή, αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που έχασε λόγω των χρεών του.

Ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως στις 16 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του με τίτλο «Λάκης Γαβαλάς LOADED», στην οποία θα περιγράφει γεγονότα της ζωής του.

«Έμεινα 15 μήνες στη φυλακή. Η βίλα της Μυκόνου, 1,200 τετραγωνικά σε 6 στρέμματα οικόπεδο πήγε 1.900.000 ευρώ. Δεν αγοράζεις ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα με τόσα» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Και συμπλήρωσε τα εξής:

«Τη βίλα μου την αγόρασε ένας Αιγύπτιος που έχει πάρει άλλα δέκα κτίρια στην Μύκονο. Δεν με νοιάζει που βλέπω τα κτήρια μου να τα έχουν πάρει όλα, κάνω delete, γι’ αυτό και ζω όπως ζω και έχω μια αισιοδοξία».

Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην εμπειρία του όταν μπήκε στη φυλακή, τονίζοντας πως ταπεινώθηκε τρελά.

«Ταπεινώθηκα τρελά στη φυλακή. Φρόντιζα να το περάσω όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Γυμναζόμουν πολύ. Δούλευα στον κήπο της φυλακής» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πήγα στη φυλακή με τη μαγκιά και μόλις άκουσα το πρώτο κάγκελο να τρίζει γιατί δεν ήταν λαδωμένο, μου έφυγε κατευθείαν. Άρχισε να με ζορίζει.»

Δείτε τι άλλο είπε ο διάσημος σχεδιαστής:

Πηγή: in