Τζούλια Νόβα: Η ενδοοικογενειακή βία, ο πατέρας που «διέγραψε», οι δύσκολες σχέσεις, η εγκυμοσύνη και ο γάμος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Τζούλια Νόβα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή, «Ο τροχός της τύχης».

Το όμορφο μοντέλο γεννήθηκε στην Ουκρανία, όπου και έμεινε εκεί μέχρι τα 13 της. Στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα.

Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε με την συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας.

Τζούλια

Η Τζούλια Νόβα αν και σπούδασε τραπεζικά, όπως είχε αναφέρει παλιότερα σε συνέντευξή της στο «Thema People», δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα.

«Σπούδασα Τραπεζικά αλλά δεν θέλησα ποτέ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα. Το παιχνίδι με τους αριθμούς με αφήνει παγερά αδιάφορη. Μπήκα στον χώρο της μόδας τυχαία και παρέμεινα από επιλογή. Τα χρώματα, τα υφάσματα και ο δημιουργικός νους των σχεδιαστών κυριολεκτικά με τρελαίνουν. Η γκαρνταρόμπα μου είναι γεμάτη από ρούχα και αξεσουάρ των Dsquared, Gucci και Αrmani. Η μόδα για κάποιους είναι επάγγελμα και για κάποιους άλλους τρόπος ζωής», είχε δηλώσει.

Το νεαρό μοντέλο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Μιχάλη Βιτζηλαίου, με τον οποίο παντρεύτηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στην Πάρνηθα παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

Πλέον οι δυο τους ανυπομονούν να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους.

«Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do», είχε αποκαλύψει το νεαρό μοντέλο μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη.

Τζούλια

«Τον πατέρα μου τον πετάξαμε έξω από το σπίτι»

«Στην Ελλάδα όταν ήρθα ήμουν 13 ετών. Με τον μπαμπά μου τώρα δεν έχω καθόλου σχέσεις. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6. Από τα 6 μέχρι τα 9 ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα πως είχε πεθάνει. Όταν μετά εμφανίστηκε εγώ ήμουν πιο αντιδραστική απέναντί του. Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Πάντα αισθανόμουν πως είχε μια περίεργη ενέργεια. Ίσως αν μου έδειχνε παραπάνω αγάπη μπορεί και να το προσπερνούσα. Ήταν στον δικό του πλανήτη. Τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του και εγώ το καταλάβαινα. Ερχόταν σπάνια για να με δει. Και στα γενέθλια ερχόταν με το ζόρι.

Μέχρι και το δώρο που έφερνε ήταν αγορασμένο από τη μαμά του. Με τη μαμά του είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές. Στα 18 μου έψαξε για να με βρει, τηλεφωνικώς. Αυτά που ξεστόμισε με απώθησαν ακόμη πιο πολύ. Δεν είχε δώσει για μένα ποτέ ένα ευρώ και στα 18 μου βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και είπε πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η μαμά μου θύμωσε πολύ. Είμαι πλέον πολύ ψύχραιμη.

Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα σημείο που είπα από το να κάτσω να στενοχωριέμαι, τον βγάζω τελείως αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου. Βία μέσα στο σπίτι υπήρξε μόνο μια φορά. Τη μέρα που έφευγε, πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στη μαμά. Έσπρωξε και τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της. Μόλις το είδε η μαμά αυτό έγινε ο κακός χαμός. Καθόμουν στην πόρτα του δωματίου και τα παρακολουθούσα. Τον πετάξαμε έξω. Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου», είχε δηλώσει όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρωινό».

Τζούλια

Για την πρώτη της σχέση η Τζούλια Νόβα είχε αναφέρει: «Η πρώτη μου σχέση στην Ελλάδα δεν με άφηνε να βγαίνω καν από το σπίτι, όταν έλειπε δεν με άφηνε να βγαίνω ούτε στο μπαλκόνι.

Αν πήγαινε το καλοκαίρι διακοπές για 1-2 μήνες που έφευγε με τους γονείς του στα νησιά, εγώ έμενα κλειδωμένη σπίτι, ούτε μπαλκόνι».

Για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου μετά από 12 χρόνια σχέσης η Τζούλια Νόβα είχε δηλώσει, «Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος.

Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου.

Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δε γινόταν να προχωρήσουμε. Το είχαμε καταλάβει καιρό πριν αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

Πηγή: enimerotiko