Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Κόντεψε να με σκοτώσει για 7 ευρώ, θα κινηθώ νομικά»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου έζησε μια άσχημη εμπειρία με έναν ταξιτζή, στο όχημα του οποίου επιβιβάστηκε από το Σύνταγμα με προορισμό το Παλαιό Φάληρο.

Όπως περιέγραψε η δημοσιογράφος στο «Καλοκαίρι #not», όπου εμφανίστηκε με δεμένο χέρι, δέχτηκε επίθεση από τον ταξιτζή, όταν του ζήτησε απόδειξη, καθώς της φάνηκαν πολλά τα χρήματα που της ζήτησε για τη διαδρομή που είχε κάνει.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου εξήγησε ότι όταν τον απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και προσπάθησε να τον φωτογραφίσει, βγαίνοντας ταυτόχρονα από το ταξί, εκείνος ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να την παρασύρει με το όχημά του.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου θα κινηθεί νομικά εναντίον του ταξιτζή

Αναφερόμενη στα τραύματα που έχει, επεσήμανε “θα κινηθώ νομικά. Είμαι με κάκωση στο δεξί μπράτσο. Θα γίνει επανεξέταση με μαγνητική για να δούμε αν έχει πειραχτεί ο τένοντας. Έχω αιματώματα στο κουντεπιέ επειδή πέρασε το ταξί από πάνω μου και στα γόνατα”, ενώ για τον λόγο που δημοσιοποιεί την εμπειρία που έζησε, σημείωσε “ο λόγος που βγαίνω σήμερα είναι ότι ο κόσμος πρέπει να προσέχει, γιατί εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά καθάρματα. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πώς τον κλέβουν όπως τους τουρίστες”.

Τέλος, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αναφέρθηκε στο πως αντέδρασε, αλλά και στις επόμενες κινήσεις της, τονίζοντας “συνήθως δεν καλώ ελεύθερο ταξί, αλλά μετακινούμαι με συγκεκριμένο ραδιοταξί και γνωρίζω πόσο κοστίζουν οι διαδρομές που κάνω. Πρόλαβα και πήρα την πινακίδα. Ήρθαν δύο άνδρες της ΔΙΑΣ και έκανα την καταγγελία. Μήνυση θα καταθέσω σήμερα το μεσημέρι. Ο λόγος που θα κινηθώ νομικά είναι ότι αυτός ο άνθρωπος για 7 ευρώ μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο”.

Πηγή: enimerotiko