Μαρίνα Παντζοπούλου: Η… διευθυντική θέση που της έδωσαν στο Onar Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος


Η Μαρίνα Παντζοπούλου έχει ενεργό ρόλο στο ξενοδοχείο του μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλου, στην Άνδρο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τη μητέρα της, Ελένη Μενεγάκη.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στο ξενοδοχείο των γονιών της

Το Onar είναι η ξενοδοχειακή μονάδα που η οικογένεια περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, ταξιδεύοντας παράλληλα με το σκάφος της στα γειτονικά νησιά, όπως τη Μήλο, που επισκέφθηκαν πρόσφατα.

Η παρουσιάστρια που τη νέα σεζόν επιστρέφει στην τηλεόραση και θα απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Mega, μετά από έναν χρόνο απουσίας, είναι το φετινό καλοκαίρι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο instagram, ενημερώνοντας συνεχώς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια πιο επαγγελματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαφημίζοντας το Onar.

Η επαγγελματική ιδιότητα της Μαρίνας Παντζοπούλου στο Onar

Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο φορώντας μπλούζες “Onar” και στη δεύτερη, μαζί τους είναι και η κόρη τους Μαρίνα, η οποία φοράει και εκείνη μπλούζα Onar και στην πλάτη της γράφει την επαγγελματική ιδιότητά της στο ξενοδοχείο των γονιών της.

Όπως γράφει η μπλούζα, η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι kids manager στο Onar, δηλαδή ασχολείται με ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά που μένουν στο ξενοδοχείο τους, ενώ από τη φωτογραφία δεν λείπει το σκυλί της οικογένειας.

Μαρίνα Παντζοπουλου στο Onar

Πηγή: enimerotiko