Ελένη Μενεγάκη: Το εύκολο μεσημεριανό που τρώει στις διακοπές της και διατηρεί την άψογη σιλουέτα της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη Μενεγάκη λίγο καιρό πριν επιστρέψει στην τηλεόραση απολαμβάνει τις διακοπές της στην Άνδρο στο ξενοδοχείο του συζύγου της. Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να απολαμβάνει τις διακοπές της, δεν σταματάει ποτέ ωστόσο να ακολουθεί πιστά τη διατροφή της για να μένει σταθερή στα κιλά της. Πόσο μάλλον τώρα, που βρίσκεται ένα βήμα πριν κάνει τη νέα της αρχή με την εκπομπή της στο Mega.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια «οργώνει» το Αιγαίο μαζί με την οικογένειά της, με βάση της πάντα την Άνδρο. Πριν από λίγη ώρα λοιπόν, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το μεσημεριανό που απολαμβάνει στις διακοπές της και φαίνεται λαχταριστό!

«Μμμμμ … απολαυστική μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και καυτερή πιπερίτσα», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη: Το ενδεικτικό μενού διατροφής της

Τι κι αν είναι πια 51, η Ελένη Μενεγάκη έχει σώμα που θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά καιρούς έχει δοκιμάσει διάφορα διατροφικά προγράμματα, κάποια από αυτά με θεαματικά αποτελέσματα.

Στα 57 πλέον κιλά η Ελένη Μενεγάκη δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό της με την κοιλίτσα και τους γεμάτους μηρούς. Και μπορεί την περασμένη σεζόν να ακολούθησε μία αντιοξειδωτική δίαιτα με πρωταγωνιστές τις τροφές του χειμώνα, αλλά πλέον έχει περάσει σε άλλη φάση. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ωραία Ελένη έχει βάλει στόχο να μη στερηθεί εντελώς τους υδατάνθρακες, μία από τις πιο βασικές πηγές ενέργειας του οργανισμού και σημαντικό κομμάτι κάθε υγιεινής δίαιτας, αλλά να τους περιορίσει.

Πρωινό

Καφές ή τσάι χωρίς ζάχαρη και 2 αυγά χτυπημένα μαζί με ψιλοκομμένα λαχανικά (ντομάτα, πράσινη πιπεριά και προαιρετικά κρεμμύδι) με 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης με τυρί τύπου cottage.

Δεκατιανό

15-20 αμύγδαλα ωμά ή 30 γρμ. τυρί light ή ένα μήλο.

Μεσημεριανό

2 μέτριες αραβικές πίτες ολικής άλεσης με 1 φέτα βραστή γαλοπούλα, 30 γρμ. σκληρό κίτρινο τυρί, 1 φύλλο μαρούλι, μισή ντομάτα κομμένη σε φέτες, 1-2 ροδέλες κρεμμύδι και 1 κ.γ. μαγιονέζα light.

Απογευματινό

2-3 μπαστουνάκια ωμό σέλερι, τα οποία γεμίζετε με φιστικοβούτυρο.

Βραδινό

150 γρμ. ψητός σολομός με λαχανικά στον ατμό (κατά προτίμηση αρακά, κόκκινες πιπεριές, κολοκυθάκια και πράσινα φασολάκια).

Πηγή: enimerotiko