Κηδεία Βοσκόπουλου: Ο Ηλίας Ψινάκης τήρησε τη μυστική «συμφωνία» που είχε κάνει με τον τραγουδιστή μέχρι το τέλος


Με δάκρυα στα μάτια, είπαν το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του πετυχημένου Έλληνα καλλιτέχνη.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της οικογένειας Βοσκόπουλου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών και στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Δύσκολες ώρες και για τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος διατηρούσε άριστες φιλικές σχέσεις με το ζεύγος, Βοσκόπουλου – Γκερέκου. Ο ίδιος μάλιστα αποχαιρέτησε τον φίλο του, Τόλη Βοσκόπουλο, δημοσιεύοντας στο instagram φωτογραφικό υλικό από την ημέρα του γάμου του με την Άντζελα Γκερέκου, το 1996. Στην ανάρτησή του μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε τη… συμφωνία που είχαν κάνει με τον Τόλη Βοσκόπουλο…

“Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος, μάγκας και πολύ καλός μου φίλος! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας «Όποιος πεθάνει πρώτος απ’ τους δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία“, έγραψε.

Τήρησε τη συμφωνία τους ο γνωστός μάνατζερ

Πηγή: hairt