Πανικός στη Μύκονο: Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Νίκο Οικονομόπουλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πανικός στη Μύκονο: Τις τελευταίες ημέρες, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στη Μύκονο και περνά στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Όπως φαίνεται όμως, η γνωστή παρουσιάστρια ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Πανικός στη Μύκονο: Η συνάντηση με τον Οικονομόπουλο

Το ερωτευμένο ζευγάρι κυκλοφορεί πλέον με άνεση στο νησί και δεν κρύβει την σχέση του, συναντώντας ενίοτε φίλους και γνωστούς. Μια από αυτές τις συναντήσεις έγινε στα Ματογιάννια, ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η παρουσιάστρια γνωρίζονται καλά από παλιά και ανάμεσά τους υπήρχε μία πολύ κοντινή σχέση. Όταν συναντήθηκαν, η αρχική αντίδρασή ήταν φυσικά πολύ χαρούμενη, αφού είδαν ο ένας τον άλλον. Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν, ενώ ανάμεσά τους άναψε μια πολύ ζωηρή κουβέντα.

Το κλίμα όμως κάποια στιγμή άλλαξε εντελώς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ciao, ο Νίκος Οικονομόπουλος ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον λόγο που δεν προμοτάρισε το νέο του τραγούδι στην εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να του εξηγεί ότι δεν συνηθίζει να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο τραγουδιστής επέμεινε, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να θυμώσει και ο καυγάς δεν άργησε να ανάψει. Οι περαστικοί παρακολουθούσαν με απορία το τόσο ευχάριστο κλίμα που μετατρεπόταν σε τσακωμό, ενώ ο Φίλιππος παρακολουθούσε αμήχανος από μια απόσταση. Κάποια στιγμή, ο ίδιος κατάλαβε ότι το πράγμα πάει να ξεφύγει τελείως, καθώς ξεκίνησαν να φωνάζουν ο ένας στον άλλον με θυμωμένο ύφος. Έτσι, ο εφοπλιστής αποφάσισε να διακόψει την σκηνή, πήρε την Κατερίνα από το χέρι και έφυγαν.

Πηγή: athensmagazine.gr