Το σκάσιμο της Κυριάκου στα Χανιά και η προστασία για τσαμπουκάδες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως το πάθημα έχει γίνει μάθημα για την Φρόσω Κυριάκου, η οποία προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να επανέλθει στην καθημερινότητά της. Πράγμα πολύ δύσκολο μιας και το κλίμα τόσο για την ίδια αλλά και για την Αρναούτη δεν είναι και το καλύτερο σε σχέση με τους θαυμαστές του Παντελίδη. Ειδικά δε με αυτό που έγραψε χθές η μάνα του τραγουδιστή για αυτόν που θεωρεί ηθικό αυτουργό του θανάτου του Παντελή και ανάμεσα σε άλλα γράφει «¨Εσύ που τις προστατεύεις» το λάδι έχει μπεί για τα καλά στην φωτιά.

Σας έχω γράψει απο το μπλόγκ μου πολλές φορές ότι σκοπός και στόχος μου είναι η αναζήτηση της αλήθειας. Δεν εχω προσωπικά και ούτε θέλω να έχω με κανεναν. Καταδικάζω τις επιθέσεις σε φραστικό επίπεδο και τις απειλές αλλα απο την άλλη καταλαβαίνω και σέβομαι την ανάγκη του κόσμου να δοθούν απαντήσεις στις ασάφειες στις καταθέσεις των δυο κορτσιών που δεν είναι και λίγες.

Φαίνεται λοιπόν πώς το κλίμα αυτό έχει εισπράξει η Φρόσω Κυριάκου και κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα με παρέα μπαμπάτσικη.

Ο κύριος που βλέπετε είναι κουμπάρος γνωστού μπασκετμπολίστα με τον οποίο η Κυριάκου φέρεται να είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και ποζάρουν μαζί στα Χανιά. Εκεί που απολαμβάνει διακοπές ανάμεσα σε πολλά επιθετικά βλέμματα. Η Φρόσω δεν κυκλοφορεί πουθενά μόνη της. Γιατί άραγε;

Πηγή: Nassosblog