Στο… σφυρί η μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη – Δείτε πόσο πωλείται

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο “σφυρί” έχει βγει εδώ και μία εβδομάδα η ασημένια μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη το μακρινό 1989. Η μπομπονιέρα που φέρει την υπογραφή γνωστού Οίκου των Αθηνών και έχει πάνω στο κουρί τα αρχικά του ζευγαριού, Ανδρέας – Δήμητρα, έχει βγει προς πώληση σε σχετικό ιστότοπο με πρώτη τιμή προσφοράς τα 5.000 ευρώ!

Μάλιστα, αν και η τιμή είναι ιδιαίτερα τσουχτερή, ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι αγοραστές, οι οποίοι αν κρίνουμε από τις προσφορές που εμφανίζονται να έχουν κάνει, θέλουν πολύ να αποκτήσουν ως αναμνηστικό τη μπομπονιέρα. Και αυτό διότι η τιμή προσφοράς αγγίζει τα 10 χιλιάδες ευρώ.

%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%86%cf%85%cf%81%ce%af-%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf0

@vendora.gr

Σύμφωνα με την ανάρτηση, κάτοχος της μπομπονιέρας εμφανίζεται ένας συλλέκτης από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια την είχε στην κατοχή του και φέρεται να του την είχε δώσει ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου, άρα δεν αποκλείεται να ήταν ακόμα και καλεσμένος στο γάμο ή να έφτασε στην κατοχή του με κάποιον άλλον τρόπο.

Όπως και να έχει, από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο vendora.gr, βλέπουμε πως ασημένια μπομπονιέρα που μοιάζει με κουτί, φέρει στο επάνω της μέρος σκαλιστά τα ονόματα των νιόπαντρων “Ανδρέας – Δήμητρα”, ενώ στο εσωτερικό της υπάρχει η σφραγίδα του διάσημου οίκου στο Κολωνάκι, “Αντωνοπούλου” που είχε αναλάβει και το σχεδιασμό του νυφικού της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου.

%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%86%cf%85%cf%81%ce%af-%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf2

@vendora.gr

Ο γάμος είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 1989 στην εκκλησία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία και είχε αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς. Για τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ο τρίτος γάμος, καθώς είχαν προηγηθεί οι γάμοι του με τη Χριστίνα Ρασιά και τη Μαργαρίτα Τσαντ.

Πηγή: infowoman