Ξανά μαζί Πάριος-Παλαιολόγου; Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ζευγάρι ξανά ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

Αυτό επιμένουν οι φήμες που κυκλοφορούν στην Πάρο τις τελευταίες μέρες, μετά την άφιξη της ηθοποιού στο νησί και τις ολιγοήμερες διακοπές της στο υπέροχο εξοχικό του τροβαδούρου της αγάπης.

Ολοι κάνουν λόγο για μια αναμενόμενη επανασύνδεση του ζευγαριού και μάλιστα άνθρωποι από το στενό περιβάλλον τους χαμογελούν αινιγματικά μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Παριανός ερμηνευτής με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκε στο κυκλαδίτικο νησί την πρώην σύντροφό του, την οποία φιλοξένησε για τρεις μέρες στην τεράστια λευκή βίλα με την πέτρινη περίφραξη στην περιοχή Ακρωτήρι.

Εντυπωσιασμένη από τα χρώματα της φύσης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τράβηξε μια selfie τη στιγμή που απολάμβανε το μπάνιο της στην πισίνα της έπαυλης και έγραψε «Πάρος».

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και όλοι το θεώρησαν ως μία επιβεβαίωση πως το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Οι «πρωταγωνιστές» ωστόσο το αρνούνται και ισχυρίζονται πως το μόνο που τους δένει είναι μια δυνατή φιλία, σεβασμός και αλληλοκατανόηση. Ωστόσο, μετά το τέλος της θυελλώδους σχέσης τους πριν από σχεδόν έξι χρόνια και ύστερα από το διαζύγιο της ηθοποιού, οι συναντήσεις μεταξύ τους έγιναν πιο τακτικές, όπως οι κοινές βόλτες τους στο Παλαιό Φάληρο, όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες η «Espresso».

«Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας πολύ σπουδαίος και αγαπημένος άνθρωπος. Το ότι δεν είσαι μαζί με κάποιον άνθρωπο δε σημαίνει πως δεν υπάρχει αγάπη» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μη κρύβοντας την αδυναμία και τον θαυμασμό της για τον κορυφαίο ερμηνευτή, τον οποίο αποθεώνει στις πρεμιέρες του!

«Δεν ονειρεύομαι οικογένεια και παιδιά. Καθόλου. Ονειρεύομαι μία ισορροπημένη συντροφική ζωή. Δεν είμαι από τις γυναίκες που ονειρεύονται να κάνουν μωρά στη ζωή τους. Αν προκύψει, ωραία, ευχαρίστως. Αν δεν κάνω, δεν θα το βάλω και μαράζι. Αλλά από μικρή δεν με σκεφτόμουν με μωρά. Τον γάμο τον ήθελα γιατί έχει κάτι ρομαντικό» είχε παραδεχτεί η ηθοποιός σε δηλώσεις της.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η Αλεξάνδρα αναχώρησε χθες το βράδυ από την Πάρο για άλλον προορισμό, όπου θα απολαύσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού με φίλες της.

espressonews