Γιώργος Λιβάνης: Σε ποια ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε τα μηνύματα που του έστειλε η Μαριαλένα από το Survivor

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε σήμερα Δευτέρα, η Μαρία Αντουλινάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο της “Αγορίτσας” στις “Άγριες Μέλισσες” αλλά έκανε και μια αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιβάνη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Τι έγινε η Αγορίτσα; Έγινε πανικός κι εγώ έλαβα πάρα πολλά μηνύματα, τι απέγινε ο ρόλος αυτός. Συνεχίζω όμως και του χρόνου. Ήταν δύσκολη η σκηνή με την Κάτια Δανδουλάκη, ήταν ένα 10ωρο γύρισμα. Εγώ έκλαιγα από τα καμαρίνια, δεν πρόλαβα να φτάσω κάτω στο πλατό. Η συγκίνηση που φεύγει η Κάτια από τη σειρά, για μένα ήταν πάρα πολύ μεγάλη», είπε η Μαρία Αντουλινάκη για τις “Άγριες Μέλισσες”.

Στη συνέχεια, η ίδια έκανε μερικές αποκαλύψεις για το Survivor: «Στην τηλεόραση παρακολουθώ ό,τι προλαβαίνω. Έβλεπα και Survivor γιατί το έβλεπε η μαμά μου. Είδα τον Γιώργο Λιβάνη και του είπα συγγνώμη, δεν σε ήξερα πριν, σε έμαθα τώρα από τα γεγονότα. Του λέω: “Θέλω να μου πεις δύο πράγματα. Αν έλαβες το μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα σε σένα και τι μηνύματα λαμβάνεις από τη Μαριαλένα”. Μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεχόταν φιλάκια και αγκαλίτσες και αγάπες από τη Μαριαλένα, αλλά από τη Χριστίνα και μετά δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα. Δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα της Χριστίνας κι έτσι δεν έμαθε τα μηνύματα ποτέ. Γιατί δεν ήθελε να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία και να τα ακούσει μετά από όλα τα κανάλια ότι το μήνυμα ήταν αυτό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: fthis