Μαρία Κίτσου: Το σκονάκι της για τον Σάκη Ρουβά και τα πέντε άγνωστα περιστατικά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μαρία Κίτσου μίλησε στην κάμερα του "Ενώπιος Ενωπίω" και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του Σάκη Ρουβά. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και όπως εκμυστηρεύτηκε η σχέση του με το θέατρο ξεκινά πριν από αυτή με το τραγούδι.

"Τι να πω που δεν έχουν πει ήδη οι προηγούμενοι για σένα Σάκη; Μόνο τις προσωπικές μου εμπειρίες μπορώ να καταθέσω... Περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί σε περιοδεία, σκληρή περιοδεία! Περίπου σε 58 πιάτσες, όταν παίζαμε τις "Βάκχες" και υποδυόταν τον Διόνυσο" είπε αρχικά η πρωταγωνίστρια των "Άγριων Μελισσών".

"Έχω κάνει σκονάκι να πω πέντε περιστατικά, τα οποία μου έδειξαν πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι" τόνισε η ηθοποιός.

"Πρώτον, κάποτε είχε μια γουρούνα και κυκλοφορούσα. Μια ημέρα, μου χαλάει, καταφέρνω να την πάω σε ένα συνεργείο, μου λένε ότι δεν γίνεται πρέπει να την αφήσω εκεί. Δεν είχα τρόπο να μετακινηθώ, την πήγα κούτσα, κούτσα στο θέατρο που κάναμε πρόβα. Είναι έξω ο Σάκης και μου λέει "περίμενε, φέρε ένα μαχαίρι"... Του φέρνω το μαχαίρι, σκύβει κάτω από την γουρούνα, γίνεται χάλια με λάδια, βρωμιές και μέσα σε πέντε λεπτά την είχε φτιάξει. Δεύτερον, τον ευχαριστώ πολύ γιατί σε εκείνη την περιοδεία πάλι μου έκανε ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά μου και με είχε χορέψει ένα καταπληκτικό ροκ εντ ρολ. Με έφερνε τούμπες στον αέρα, με γύρναγε, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό! Τρίτον, τραγουδούσε σε ένα κέντρο και μας είχε καλέσει για τα γενέθλιά του. Κάποια στιγμή ακούω "Μαρία Κίτσου ανέβα στη σκηνή". Το λέει και δεύτερη. Με την τρίτη λέω έχω γίνει ρεζίλι, θα ανέβω. Μου λέει ποιο τραγούδι θες να πούμε, του απαντάω να πούμε το "δηλητήριο", και είχα την τιμή να το τραγουδήσω μαζί με τον Σάκη" περιέγραψε.

"Επίσης τον ευχαριστώ πολύ, που μια μέρα τον είχα καλέσει στην πρεμιέρα μιας παράστασης, ενός μονολόγου σε ένα πολύ μικρό θεατράκι. Δεν είχε ούτε δημοσιογράφους, ούτε κάμερες, τίποτα. Είχε έρθει μαζί με την Κάτια, είδαν την παράσταση και είχα συγκινηθεί. Τους ευχαριστώ και τους δύο! Τελευταίο, πάλι στην παράσταση σε ένα διαλειμματάκι, δεν ήμουν πολύ καλά θυμάμαι, και με είχε πάρει να πιω καφέ. Είχε φτιάξει έναν ελληνικό και μου έδωσε δύο, τρεις συμβουλές, εκμυστηρεύοντάς μου και πράγματα δικά του, τα οποία βοήθησαν τρομερά τότε. Σάκη, είσαι ένας καταπληκτικός και σπάνιος άνθρωπος. Ευχαριστούμε που υπάρχεις" κατέληξε η Μαρία Κίτσου.

Πηγή: enikos