Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε τι σχέσεις έχει με τον Αντώνη Κανάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


την κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός παραδέχθηκε ότι κάθε χρόνο του έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά πλέον έχουν σταματήσει ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση, που δεν έχει πλέον με τον Αντώνη Κανάκη.

«Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην έχει χάσει λεφτά, θέλω να τον γνωρίσω. Παλιότερα έβαζα δικηγόρους και διεκδικούσα λεφτά που μου χρωστούσαν. Κάθε χρόνο μου έκαναν πρόταση για το Survivor, αλλά τώρα σταμάτησαν. Δεν θα πήγαινα ούτε για τα λεφτά. Εσωτερικά είμαι… σπασμένος, έχω κάνει δύο εγχειρήσεις στη μέση. Νεότερος έχω πάει και σε κατασκήνωση, έχω μείνει και σε ιγκλού, σε πάγους», ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάνω ταξίδια με το σκάφος, μόνος μου, με φίλους, με την Ηρώ, έχουμε και οι δύο δίπλωμα. Σπίτι συνήθως κυκλοφορώ ημίγυμνος. Δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού, τις κάνω όλες. Η κουζίνα είναι δικιά μου, δεν αφήνω εύκολα να μπει κάποιος. Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα, μου προκαλούν ταλαιπωρία. Δεν πάω διακοπές στη Μύκονο, δεν μπορώ να περιμένω στην ουρά για να μπω σε ένα μαγαζί. Παλαιότερα είχα το δικό μου κλαμπ, αλλά μετά ανακάλυψα ότι και αυτό κοτσάνα είναι».