Η μεγάλη αλλαγή της Λάουρας Νάργες : «Έλεγαν είμαι χοντρή, αλλά…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον λόγο για τον οποίο έχασε 13 κιλά σε μόλις 1,5 μήνα εξήγησε η Λάουρα Νάργες, αποκαλύπτοντας τον «πόλεμο» που δέχθηκε για την εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα για κάποια «παραπανίσια» κιλά που είχε πάρει.
Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η 30χρονη παρουσιάστρια υπογράμμισε πως αδυνάτησε για τον εαυτό της και για την υγεία της και όχι για όσους τη σχολίαζαν αρνητικά στα social media.
«Έχασα 13 κιλά σε ενάμιση μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή έρχεται και η γράμμωση. Δεν ήταν δηλαδή σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με "κράζουν" επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά. Προέκυψε ουσιαστικά, γιατί κάτι δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχα πολύ δύσκολο ύπνο», εκμυστηρεύτηκε.
Στη συνέχεια, αφού τόνισε πως «έχει φάει πολύ πόλεμο», ο οποίος άρχισε όταν συμμετείχε στο «Survivor», αναφέρθηκε στο ξέσπασμα που είχε κάνει στα social media, υποστηρίζοντας πως το σώμα της είναι δικό της και αν θέλει να φάει παραπάνω θα το κάνει.
Αποκάλυψε επίσης πως της έχουν πει να χάσει κιλά για να κάνει τηλεόραση.
«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει κάτι κακό για την Έλενα Παπαρίζου», πρόσθεσε σχετικά με το bullying που δέχθηκε η 41 τραγουδίστρια μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision και τη σύγκριση με το 2005 όταν κατέκτησε την πρωτιά για την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού με το «My Number One».
Καταλήγοντας για την περίοδο της συνεργασίας της με το «Πρω1νό», η Νάργες παραδέχθηκε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς είχε «χάσει» τον πατέρα της, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό στην πρεμιέρα και πέντε ημέρες αργότερα πέθανε.
«Πάντα με ρωτάνε στις συνεντεύξεις πώς πέρασες στο Πρω1νό, και για κάποιον λόγο επιμένουν. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα, επειδή είχα χάσει τον μπαμπά μου. Στην πρεμιέρα έμαθα ότι έπαθε το εγκεφαλικό. Μέσα σε πέντε ημέρες τον έχασα. Επομένως, η χρονιά αυτή είχε ξεκινήσει πολύ στραβά… Ήμουν πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά», τόνισε.