Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το «τρίο» με τον «αφέντη» και οι δηλώσεις που εκνεύρισαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γιόρτασε χθες τα γενέθλια του συντρόφου της και δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από το πάρτι.

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η ασυνήθιστη τούρτα που επέλεξε. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε παραγγείλει για την περίσταση ένα κέικ στην κορυφή του οποίου συντελούνταν ένα «τρίο» από ζαχαρόπαστα.

Πλάι στο «ερωτικό τρίγωνο» ήταν γραμμένη η φράση «Μοναδικέ Αφέντη».

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η Παπαδοπούλου ευχήθηκε στον αγαπημένο της και με ένα Instastory γράφοντας: «Nα τους αγαπάτε, να τους κάνετε τα χατίρια και να τους φροντίζετε όσο δεν πάει και τότε θα σας έχουν βασίλισσες».

Αργότερα η εκπομπή Pop Up παρουσίασε την αντισυμβατική τούρτα και τις ευχές της Παπαδοπούλου ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φανερά εκνευρισμένη, δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεσή της.

«Δεν υπάρχει ελπίδα!» σχολίασε χαρακτηριστικά. «Δεν ξέρουμε πώς είναι ο καθένας σπίτι του, πώς μιλάει και τι κάνει. Από εκεί και πέρα, το να περνάς ένα μήνυμα “φρόντιζέ τον αφέντη σου” κλπ, συγγνώμη κιόλας, ας είμαστε κι εμείς οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες, αφέντες του εαυτού μας. Δεν χρειάζεται να κάνεις σε κάποιον χάρες για να σε έχει βασίλισσα, να σε έχει γιατί σε αγαπάει και γι’ αυτό που είσαι. Η αγάπη είναι χωρίς ανταλλάγματα, τη μοιράζεις γιατί τη νιώθεις», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Πηγή: in.gr