Είσαι το ταίρι μου: Δείτε πως είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης – Μεγάλωσε και έγινε ένας γοητευτικός άνδρας


Το “Είσαι το ταίρι μου” ήταν μία ελληνική σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Mega, πριν από 20 χρόνια και ο Παναγιώτης Φιλιππαίος στο ρόλο του μικρού Μιλτιάδη Ζύγουρα να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες.

O μικρός Μιλτιάδης μεγάλωσε σήμερα είναι σχεδόν 30 χρόνων, μεγάλωσε και μένει στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις 8 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική και έπαιξε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.

Πως είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από τη σειρά “Είσαι το ταίρι μου”

Τη σεζόν 2001-2002 είχε το ρόλο του μικρότερου μέλους της οικογένειας Μπεζεντάκου στη σειρά “Είσαι το ταίρι μου” που ακολουθούσε πιστά τον τρόπο διαπαιδαγώγησης της αυταρχικής μητέρας του Αννέτας, την οποία υποδύθηκε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, μέχρι που γνωρίζει τη Στέλλα, την οποία υποδύθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου και προσπαθεί να συμβαδίσει με τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδάκια της ηλικίας του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Παναγιώτης Φλιππαίος κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είδαμε πως είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης και δεν υπάρχει περίπτωση να τον αναγνωρίζατε.

"Είσαι το ταίρι μου" Παναγιώτης Φιλιππαίος

"Είσαι το ταίρι μου" Παναγιώτης Φιλιππαίος

Πηγή: enimerotiko