Είσαι το ταίρι μου: Δείτε πως είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης – Μεγάλωσε και έγινε ένας γοητευτικός άνδρας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το “Είσαι το ταίρι μου” ήταν μία ελληνική σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Mega, πριν από 20 χρόνια και ο Παναγιώτης Φιλιππαίος στο ρόλο του μικρού Μιλτιάδη Ζύγουρα να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες.

O μικρός Μιλτιάδης μεγάλωσε σήμερα είναι σχεδόν 30 χρόνων, μεγάλωσε και μένει στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις 8 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική και έπαιξε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.

Πως είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από τη σειρά “Είσαι το ταίρι μου”

Τη σεζόν 2001-2002 είχε το ρόλο του μικρότερου μέλους της οικογένειας Μπεζεντάκου στη σειρά “Είσαι το ταίρι μου” που ακολουθούσε πιστά τον τρόπο διαπαιδαγώγησης της αυταρχικής μητέρας του Αννέτας, την οποία υποδύθηκε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, μέχρι που γνωρίζει τη Στέλλα, την οποία υποδύθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου και προσπαθεί να συμβαδίσει με τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδάκια της ηλικίας του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Παναγιώτης Φλιππαίος κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είδαμε πως είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης και δεν υπάρχει περίπτωση να τον αναγνωρίζατε.

"Είσαι το ταίρι μου" Παναγιώτης Φιλιππαίος

"Είσαι το ταίρι μου" Παναγιώτης Φιλιππαίος

Πηγή: enimerotiko