Γιάννης Πάριος: «Ντρέπομαι…» – Αποκάλυψε τι είχε πει στον γιο του για την οδό που έχει πάρει το όνομά του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή Art Week ο Γιάννης Πάριος. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μίλησε για την τιμή που είχε όταν ο δρόμος της παραλίας της Πάρου πήρε το όνομά του και για τα συναισθήματα που του προκάλεσε αυτό το γεγονός.

"Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν ένα βράδυ που με τίμησαν στον δήμο, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή σε κάθε βόλτα έχω την αίσθηση ότι περπατούν αγκαζέ ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης" εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πάριος, μιλώντας στη Λένα Αρώνη.

Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα "ντρέπομαι. Δεν ξέρω αν το αξίζω παιδί μου, ντρέπομαι"

"Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη" ανέφερε ακόμη. "Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης" συμπλήρωσε.

"Ο Νικόλας μου έχει μοιάσει στη δουλειά"

Ο Γιάννης Πάριος εξιστόρησε δύο πασχαλινές ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια, ενώ μίλησε και για τον γιο του Νικόλα, και πως τον βλέπει ως τραγουδιστή. Μάλιστα, αποκαλύπτει και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που του ζήτησε ο γιος του σε ηλικία 11 ετών
Πηγή: enikos