Αναστάσιος Ράμμος: Η φωτογραφία του ως Ιησούς που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και η απάντηση του φωτογράφου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Αναστάσιος Ράμμος έκανε μία εκκεντρική φωτογράφιση ως Ιησούς, με αποτέλεσμα να δεχθεί επικριτικά σχόλια από ορισμένους ακόλουθούς του, οι οποίοι τη θεώρησαν βλάσφημη.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του φωτογράφου Μάριου Τσουλχάι σαν άλλος Ιησούς, σε μια προσπάθεια καλλιτεχνικής αποτύπωσης του Θείου δράματος και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τις φωτογραφίες αυτές ως βλάσφημες.

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο Αναστάσιος Ράμμος

«Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος» είναι ένα από τα σχόλια, ενώ κάποιος άλλος έγραψε «Εντάξει το τερματίσες νομίζω…Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και όχι αυτό… Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό».

Η απάντηση που έδωσε ο φωτογράφος του Αναστάσιου Ράμμου

Από την πλευρά του, ο φωτογράφος που εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη φωτογράφηση που έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος, μέσω του λογαριασμού του στο instagram, εξήγησε το σκεπτικό του.

“Δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω, αντιθέτως πιστεύω πολύ αλλά είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρά ενός γεγονότος. Για αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021 πως θα έμοιαζε η σταύρωση του Χριστού;”.