Μαρία Κορινθίου: Η αποστομοτική απάντηση της στους χλευασμούς για τον Επιτάφιο Θρήνο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως είναι γνωστό, η Μαρία Κορινθίου πρόκειται να αποδώσει τον «Επιτάφιο Θρήνο» στα νεοελληνικά μαζί με τον ηθοποιό Παναγιώτη Πετράκη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Αϊβάζης και τηδουλειά αυτή θα την παρακολουθήσουμε στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο Youtube. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες η ηθοποιός εργάζεται πυρετωδώς για την καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του πρότζεκτ.

Ωστόσο, στα social media – εκτός από τα θετικά μηνύματα στήριξης που έχει δεχτεί από πολύ κόσμο – δέχτηκε και κάποια χλευαστικά. Μάλιστα, ένα από αυτά την ενόχλησε ιδιαίτερα, με την Μαρία Κορινθίου να απαντά στον συγκεκριμένο χρήστη με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Facebook.

«Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίους» ήταν η ανάρτηση που ενόχλησε την ηθοποιός.

Και εκείνη απάντησε, γράφοντας:  «Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνεία. Να είστε καλά».

Πηγή: infowoman